LED Snow Queen-klocka för moderiktiga tjejer
LED Frost Klocka för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

LED Frost Klocka för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Det är svårt att hitta en klocka som är både snygg och tilltalande för tjejer, men den här kommer att blända dem! Det är en LED Snow Queen-klocka för flickor, som kommer att vara både ett modestatement och en stapelvara i ditt smyckeskrin.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

LED Frost Klocka för flickor

Snödrottningens LED-klocka för flickor är både en funktionell och estetiskt tilltalande accessoar som kommer att glädja fans av den berömda animerade filmen. Klockan har en elegant och färgglad design och är speciellt utformad för små flickor som vill visa sin passion för Elsas, Annas och Olafs äventyr. Klockarmbandet är tillverkat av flexibelt och bekvämt silikon som passar perfekt på barnets handled.

Armbandsur i plast

Detta eleganta armbandsur är lämpligt för alla tillfällen. Accessoaren är tillverkad av slitstarkt plastmaterial, vilket innebär att den kommer att hålla sig ny i många år framöver!

Snow Queen LED-klocka för flickor är en perfekt modeaccessoar för små flickor som älskar den magiska och förtrollande världen hos den berömda prinsessan Elsa.

Den här klockan har en elegant och sofistikerad design, med ett mjukt och bekvämt silikonarmband för barns ömtåliga handleder.

LED Snow Queen-klocka för moderiktiga tjejer
LED Snow Queen-klocka för moderiktiga tjejer

Titta med karaktärer från filmen Frost

Urtavlan på denna klocka föreställer karaktärerna från Frost-filmen: Elsa, Anna, Christopher, Sven och Olaf. Den enkla men eleganta designen gör att den passar utmärkt till alla outfits.

Klockan har en färgstark rund urtavla prydd med en bild av prinsessan Elsa och hennes syster Anna, samt andra ikoniska karaktärer från Disney-filmen “Snödrottningen”.

Utslaget har också tydliga, lättlästa siffror, så att barn kan lära sig att läsa av tiden samtidigt som de har roligt.