Snow Queen armbandsklocka för flickor som bärs av en flicka
Forst Armbandsur för flickor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Forst Armbandsur för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Din dotter kommer att häpna över hur vacker denna söta accessoar är! Om hon är ett fan av Disney-filmen Frost, kommer denna Snow Queen-armbandsur för tjejer att vara den perfekta presenten för henne. Hon kommer att vara stolt över att bära det på sin hand, oavsett om det är i skolan eller hemma.
Matériau

PVC

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Forst Armbandsur för flickor

Snödrottningens armbandsur för flickor är en funktionell men elegant accessoar som kommer att glädja små fans av den berömda animerade filmen. Med en design inspirerad av den magiska världen i Arendelle är detta armbandsur den perfekta följeslagaren till de små prinsessornas dagliga äventyr. På urtavlan finns en bild av de ikoniska karaktärerna Elsa och Anna, omgivna av glittrande snöflingor.

Vattentät klocka

Den här klockan har en tjock, rund urtavla så att du enkelt kan läsa av tiden. Den är vattenresistent, så du kan bära den på regniga dagar.

Snödrottningens armbandsur för flickor är ett måste för alla små fans av den berömda prinsessan Elsa och hennes sagovärld. Klockan har ett mjukt, bekvämt silikonarmband som passar perfekt på alla handleder.

Snow Queen armbandsklocka för flickor som bärs av en flicka
Snow Queen armbandsklocka för flickor som bärs av en flicka

Integrerad LED-display

Den här klockan är perfekt för att visa dig tiden hela tiden. Dess indikatorer kan lysa tack vare det integrerade LED-systemet, vilket ger dig en tydlig bild av tiden på natten.

Klockans urtavla pryds av en bild av Snödrottningen, med ljusa, livfulla färger som fångar ögat. Det här armbandsuret är inte bara vackert, det är också mycket praktiskt. Det är utrustat med ett exakt kvartsurverk som garanterar exakt tid hela tiden. Visarna är tydliga och lättlästa, vilket gör det enkelt för barn att lära sig klockan.