3D-klocka för flickor i form av en grön sköldpadda med gula fläckar på kroppen
3D-sköldpaddsur för ladugård
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

3D-sköldpaddsur för ladugård

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

3D-sköldpaddsklockan för barn är en elegant och rolig klocka som kommer att tilltala både unga och gamla. Den har en sköldpaddsformad urtavla med 3D-ögon som gör klockan unik och originell. Visarna är fluorescerande och lätta att läsa av, även i mörker.
Résistance à l'eau

non étanche

Type de fermoir

Boucle

Cadran

Verre

Type de matériel de bande

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

3D-sköldpaddsur för ladugård

3D-klockan för barn är en rolig och färgglad accessoar som kommer att glädja de små. Med sin originella design kommer den här klockan inte att gå obemärkt förbi på ditt barns handled.

Klockan har en lättläst digital urtavla, speciellt utformad för barn. Siffrorna är tydliga och lätta att se, så att ditt barn kan lära sig att se tiden på ett roligt och pedagogiskt sätt.

Lär dig klockan på ett roligt sätt

Den här 3D-sköldpaddsklockan för barn är det perfekta sättet för dina små att lära sig klockan på ett kul och intressant sätt.Med sin fina 3D-design kommer ditt barn att älska att bära den här klockan vart de än går. Klockan är också hållbar och vattentålig, så du behöver inte oroa dig för att den ska skadas om den blir blöt.

3D-klocka för flickor i form av en grön sköldpadda med gula fläckar på kroppen
3D-klocka för flickor i form av en grön sköldpadda med gula fläckar på kroppen

En söt klocka

Den här charmiga klockan är perfekt för barn som älskar sköldpaddor och vill ha en snygg accessoar att visa upp. 3D-sköldpaddsmotivet är inte bara sött, det symboliserar också lycka, vilket gör den här klockan till en excellent presentidé. Klockan har ett hållbart och bekvämt silikonarmband, justerbart för att passa de flesta handledsstorlekar. Och med sina lättlästa siffror och roliga färger kommer den här klockan garanterat att bli en succé hos barn i alla åldrar. Beställ din idag!