Elsa Snow Queen lila klocka med strass för moderiktiga tjejer
Elsa Frost Klocka med strass för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Elsa Frost Klocka med strass för flickor

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om du letar efter en ny klocka till din lilla flicka kan denna Elsa Snow Queen strass klocka för flickor vara perfekt för henne. Insidan av urtavlan pryds av en bild av snödrottningen Elsa. Utsidan är dekorerad med glittrande strassstenar.
Matériau de Boîtier

Alliage

Type de fermoir

Boucle

Bracelet

simili cuir

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elsa Frost Klocka med strass för flickor

Elsa Snow Queen strass klocka för flickor är en elegant, sagolik accessoar som kommer att glädja spirande små prinsessor.

Klockans urtavla är omsorgsfullt dekorerad med en bild av prinsessan Elsa, en av huvudpersonerna i filmen Snödrottningen.

Kvartsur för flickor

Med denna kvartsur kan din dotter enkelt lära sig att se tiden. Hon kommer att kunna bära den till skolan varje dag, plus att den är lätt och bekväm att bära.

Elsa Snow Queen strass klocka för flickor är en elegant och charmig accessoar som säkert kommer att glädja små flickor som är fans av den berömda Disney-prinsessan.

Den här klockan har ett mjukt och bekvämt vitt syntetläderarmband som är prytt med vackra glittrande strassstenar, vilket ger en touch av glamour och sofistikering till ensemblen.

Elsa Snow Queen lila klocka med strass för moderiktiga tjejer
Elsa Snow Queen lila klocka med strass för moderiktiga tjejer

Slitstark klocka i läder

Bortom det söta snöflingemotivet på denna klocka, är det också en mycket hållbar accessoar. Armbandet är tillverkat av läder och urtavlan är tillverkad av massivt glas.

Klockans runda urtavla är dekorerad med en bild av den vackra Elsa, omgiven av glittrande snöflingor, som påminner om den magiska och förtrollande världen i filmen Snödrottningen.

De arabiska siffrorna syns tydligt på urtavlan, vilket gör det enkelt för barn att läsa av tiden.