Uppkopplad klocka med kamera och spel för tjejer. Bra kvalitet och mycket moderiktig med flera alternativ
Uppkopplad klocka med kamera och spel för tjejer
795,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Uppkopplad klocka med kamera och spel för tjejer

795,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Behöver du hålla ett ständigt öga på ditt barn? Utrusta dem med denna smarta uppkopplade klocka. Förutom att vara söt har den här prylen också en funktion som låter dig ta reda på var din son eller dotter befinner sig under skoldagarna. Den kommer garanterat att bli ett måste i ditt barns vardag.
Langue:

Anglais, Russe, Français, Espagnol, Polonais, Portugais, Allemand, Italien, Indonésien, Vietnamien, Chinois

Écran d'affichage

: écran tactile IPS de 1.54 pouces

Bande 2G

GSM 850/900/1800/1900MHz

Résolution d'affichage:

240*240

Emballage

Montre connectée 2G pour enfants * 1
Câble de données Micro USB * 1
Manuel * 1
Certificat de produit * 1
Coffret cadeau exquis * 1

Jeux

6 jeux de Puzzl

Les principales fonctions

appel bidirectionnel, Contacts, enregistrements d'appels, musique, appareil Photo, Photo, enregistreur, calculatrice, calendrier, alarme, chronomètre, minuterie, papier peint, SOS

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Uppkopplad klocka med kamera och spel för tjejer

Den uppkopplade klockan med kamera och spel för flickor är en innovativ teknisk accessoar som är särskilt utformad för unga flickor som letar efter en rolig, interaktiv upplevelse.

Den här klockan kombinerar funktionaliteten hos en traditionell klocka med moderna, lekfulla funktioner som garanterat kommer att fånga ditt barns fantasi.

Fin klocka med många funktioner

Den här uppkopplade klockan för flickor erbjuder en mängd funktioner som din lilla prinsessa behöver: tvåvägssamtal, kontakter, samtalsinspelningar, musik,kamera, foto, inspelare, kalkylator, kalender, larm, stoppur, timer, bakgrundsbild, SOS.

Den uppkopplade klockan med kamera och spel för tjejer är en högteknologisk accessoar som kombinerar praktik, funktionalitet och skoj.

Den här smartklockan är speciellt utformad för tjejer, med en elegant, modern design som säkert kommer att glädja även den mest flirtiga bland dem.

38299-9c6662.jpeg

Magnifik uppkopplad klocka

Den uppkopplade klockan har flera funktioner: visning av tid och datum, väckarklocka, samtal… Din dotter kommer att bli mycket glad över att få den här fantastiska klockan i present.

Den här uppkopplade klockan är utrustad med en högupplöst färgpekskärm som gör att ditt barn kan hålla kontakten med vänner och familj samtidigt som det har tillgång till en mängd användbara vardagsfunktioner.

Tack vare dess geolokaliseringssystem kan du enkelt spåra ditt barns rörelser och känna dig trygg med deras säkerhet. Men det är inte allt!