Rosa Disney Snow Queen-klocka för moderiktiga tjejer
Disney Frost Klocka för flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Disney Frost Klocka för flickor

193,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om din dotter är ett fan av Disneys Snödrottningen kommer hon att älska denna Disney Snödrottningen motivklocka för flickor! Denna accessoar pryds av bilder på Elsa och Anna, som är huvudpersonerna i denna film. Hon kommer att bli överväldigad av denna klocka!
Matériau de Boîtier

Alliage

Type de fermoir

Boucle

Matériau du bracelet

PU

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Disney Frost Klocka för flickor

Disney Snow Queen mönstrad klocka för flickor är en förtrollande accessoar som kommer att glädja fans av den berömda Disney-serien.

Den här utsökta klockan är speciellt designad för att fånga den magiska andan och det vintriga äventyret i filmen Snödrottningen. Klockans urtavla har en vacker design med de ikoniska karaktärerna Elsa och Anna samt glittrande snöflingemotiv.

 

Klocka med konstgjorda kristaller

Utställningen på denna flickklocka är dekorerad med små konstgjorda kristaller för att göra den mer attraktiv. Varje gång hon bär dem kommer hennes vänner att ge henne massor av komplimanger.

Disney Snow Queen-mönstrad klocka för flickor är en måste-ha modeaccessoar för alla små fans av den berömda animerade filmen.

Den här klockan har en elegant och lekfull design som säkert kommer att glädja unga flickor som älskar äventyren med prinsessan Elsa och hennes syster Anna.

Rosa Disney Snow Queen-klocka för moderiktiga tjejer
Rosa Disney Snow Queen-klocka för moderiktiga tjejer

Klocka med armband med snöflingemotiv

Bandet på denna flickklocka är tillverkat av mjukt konstläder. Det är färgat i fuchsiarosa för en mer feminin touch och prytt med snöflingemotiv.

Den här klockan är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa en lång livslängd och bekväm användning.

Armbandet är tillverkat av mjuk och smidig silikon, vilket gör det bekvämt att bära på barns ömtåliga hud.