Uppkopplad klocka med SIM-kort och pekskärm för flickor, två färger tillgängliga.
Uppkopplad klocka med SIM-kort och pekskärm för flickor
852,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Uppkopplad klocka med SIM-kort och pekskärm för flickor

852,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna enkla uppkopplade klocka med SIM-kort och pekskärm har en rad funktioner för fjärrövervakning av din prinsessa. Du kan t.ex. använda klockan för att se var du befinner dig i realtid. Klockan finns i en mängd olika ljusa, iögonfallande färger för att passa alla smaker.
Fonction

Appel bidirectionnel, Affichage de l'horloge, Dialogue vocal en temps réel, Moniteur de santé, Clôture électronique avertissement intelligent, LBS, trois groupes de numéros SOS de famille (SOS),Annuaire téléphonique

ROM

128 Mo

Langue

Anglais

RAM

128 MO

Caractéristique

Waterproof

Capacité de Batterie

300-450 mAh

Mode Réseau

2G

Résolution

240×240 pixels

Matériau de boîte

Plastique

Taille d'écran

1.44 Pouces

Batterie

50mAh , 3.7V

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Uppkopplad klocka med SIM-kort och pekskärm för flickor

Den uppkopplade klockan med SIM-kort och pekskärm för tjejer är en praktisk men ändå snygg accessoar, speciellt utformad för att möta behoven hos moderna unga tjejer. Denna smartwatch kombinerar funktionaliteten hos en traditionell klocka med fördelarna hos en smartphone, vilket ger en komplett teknisk upplevelse.

Den här uppkopplade klockan har också underhållningsfunktioner. Flickor kan lyssna på musik tack vare dess ljuduppspelningsfunktion, titta på videor eller till och med ta foton och videor med den inbyggda kameran.

Gadget för fjärrövervakning

När ditt barn lämnar huset är det ibland bra att hålla ett öga på dem. Tack vare GPS-funktionen i denna uppkopplade klocka för tjejer kan du hålla ett öga på honom från soffan i vardagsrummet.

Klockans högupplösta pekskärm ger en smidig och intuitiv användarupplevelse, så att ditt barn enkelt kan navigera mellan klockans olika funktioner.

Utöver sina kommunikationsfunktioner är den uppkopplade klockan för flickor också utrustad med en stegräknare som mäter antalet steg ditt barn tar, samt en sömnmonitor som övervakar kvaliteten på ditt barns sömn.

38418-101efe.jpeg
38418-507e4e.jpeg

Smart uppkopplad klocka

Den här smarta uppkopplade klockan har en SOS-knapp som gör att ditt barn kan ringa efter hjälp när det behöver det. Högkvalitativ och modern klocka för unga tjejer eller till och med små tjejer.

Klockan kan också användas för att lyssna på musik eller ta foton tack vare den inbyggda kameran. Klockans design är speciellt framtagen för flickor, med ett mjukt och bekvämt silikonarmband och ett snyggt fodral.