Elsa snow queen-klocka för flickor - olika färger
Elsa snödrottning klocka för flickor
624,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Elsa snödrottning klocka för flickor

624,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter den perfekta presenten till din lilla prinsessa? Då har vi ett förslag till dig! Denna Elsa Snow Queen-klocka kommer garanterat att fånga din lilla flickas blick. Dess glittrande prinsessmotiv kommer att vara precis vad hon letar efter. Klockan är justerbar, robust och vattentålig, en mycket praktisk egenskap om din lilla flicka glömmer att ta av sig klockan när hon simmar!
Caractéristique

Résistant à l'eau

Matière du boîtier

Alliage

Matière du bracelet

Alliage

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elsa snödrottning klocka för flickor

Elsa Snow Queen-klockan för flickor är en förtrollande accessoar som kommer att få ögonen på alla små prinsessor att glittra. Klockan är inspirerad av den berömda animerade Disney-filmen och fångar perfekt den magiska, vintriga andan i kungariket Arendelle. Klockans urtavla pryds av en magnifik bild av Elsa, snödrottningen, med sin milda blick och sitt glittrande blonda hår.

Klocka med strass

Den här klockan lyser upp när det är mörkt tack vare sin reflekterande effekt. Den är dekorerad med strass för att göra den ännu mer attraktiv på din dotters handled.

Din lilla flicka kommer att älska de glittrande färgerna, med avbildningen av den vackra prinsessan Elsa Snow Queen. Hon kommer till och med att kunna välja att bära sin favoritfärg på handleden.

Justerbar klocka

Den här snödrottningsklockan har ett justerbart band för perfekt passform. Armbandet är tillverkat av starkt, hållbart läder för långvarig användning.

Den anpassar sig till ditt barns handledsstorlek, så alla små flickor som älskar den här tecknade serien kan bära den.