Stella Pat Patrol-klocka för flickor i rosa och vitt
Skye Paw Patrol Klocka för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Skye Paw Patrol Klocka för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

För tjejer som vill bära en sofistikerad klocka är detta det perfekta valet för dem. Denna Stella Pat Patrol-klocka för flickor har en vacker, elegant design med ett Pat Patrol-motiv på urtavlan. Klockan är utrustad med ett exakt och pålitligt kvartsurverk, som garanterar exakt tid hela tiden.
Färg

Rose

Recommande L'âge

4 à 12 ans

Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Skye Paw Patrol Klocka för flickor

Stella Pat Patrol-klockan för flickor är en praktisk men ändå snygg accessoar, speciellt utformad för små fans av den berömda animerade serien. Klockan har en färgglad och lekfull design och kommer att glädja barn med sitt mjuka och bekväma silikonarmband, perfekt anpassat för flickors känsliga handleder.

Urtavlan på Stella Patrouille har en ljusrosa bakgrund prydd med söta motiv som föreställer favoritkaraktärer från serien, som Stella, den modiga brandmannavalpen. Siffrorna och indexen är tydligt synliga, vilket gör det enkelt för yngre barn att lära sig klockan.

Rosa klocka för flickor

Det rosafärgade armbandet på denna flickklocka kommer att tilltala alla små prinsessor. Ännu bättre är att det är dekorerat med hundtassmotiv för att göra det superattraktivt.

Den här klockan har designats med känsla för detaljer för att tilltala fans av serien. Det mjuka och bekväma silikonarmbandet är dekorerat med färgglada bilder av Stella, den modiga och bestämda dalmatinervalpen från Patrullen.

 

Stella Pat Patrol-klocka för flickor i rosa och vitt
Stella Pat Patrol-klocka för flickor i rosa och vitt

Kvartsur

Den här kvartsuret är en accessoar som hjälper din loulou att lära sig klockan. Det är en bra present till barn, särskilt flickor.

De ljusa, livfulla färgerna på armbandet matchar perfekt färgerna på serien, vilket gör den här klockan ännu mer tilltalande för barn.

Klockans runda urtavla pryds också av en bild av Stella, omgiven av en ljusrosa cirkel som ger en touch av femininitet till helheten.