Rosa Snow Queen-klocka med rund urtavla och blått pärlarmband
Frost Klocka med armband för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Frost Klocka med armband för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Snow Queen-klockan med armband för flickor är den perfekta modeaccessoaren för unga flickor som älskar Elsas och Annas förtrollade värld. Klockan har en charmig design med de ikoniska figurerna på urtavlan.
Type de matière de fenêtre de cadran

Verre

Type de fermoir

Boucle

Type de matière de bande

Gel de la silice

Matière de boîte

Alliage

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frost Klocka med armband för flickor

Den här förtjusande klockan är inte bara extremt praktisk, den kommer också att uppmuntra din lilla flickas kreativa anda genom att erbjuda henne en lyckad kombination av stil och funktionalitet. Så tveka inte att glädja små prinsessor som är fans av filmen Snödrottningen med denna fantastiska produkt som kommer att glädja dem varje dag. De klara färgerna och LED-lampan lyser upp klockan och ger den en touch av magi.

En rund prinsessklocka

Snödrottningens klocka är det perfekta valet för alla tjejer som älskar den tecknade serien. Denna unika klocka har en rund, elegant och lekfull design som garanterat kommer att få alla små prinsessor att le.

Den färgglada urtavlan har färgglad grafik med huvudkaraktärerna, och armbandets färg ger en stänk av färg.

Rosa Snow Queen-klocka med rund urtavla och blått pärlarmband

Upplyst klocka

Den här klockan lyser i mörkret tack vare sin integrerade LED-design, vilket är både roligt och praktiskt. Det gör det lättare att se vad klockan är även om det är mörkt.

Det mjuka, hållbara PVC-bandet har utformats för att passa perfekt på små flickors känsliga handleder. Låset i rostfritt stål ger en säker och lätthanterlig stängning, så att barn kan sätta på sig sina klockor själva som vuxna.