Everest Patrol-klocka för flickor i lila och vitt
Everest Paw Patrol Klocka för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Everest Paw Patrol Klocka för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

För att uppmuntra din lilla flicka att lära sig klockan, varför inte ge henne denna fina klocka för flickor? Det är en moderiktig klocka som hon säkert kommer att älska. En av funktionerna på denna Everest Patrol-klocka för tjejer som kommer att fånga hennes blick är Everest-karaktären i Disney Patrol.
Recommande L'âge

4 à 12 ans

Matériau

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Everest Paw Patrol Klocka för flickor

Klockan Everest Patrol Patrol för flickor är en accessoar som är både funktionell och snygg, och som säkert kommer att glädja små fans av den berömda animerade serien. Klockan har en färgglad och lekfull design och är speciellt utformad för att tilltala unga flickor.

Det mjuka, bekväma silikonarmbandet pryds av söta Patrol-figurer som Everest, Chase, Skye och Ruben. De ljusa, iögonfallande färgerna ger klockan en touch av lekfullhet, medan spännet säkerställer en perfekt passform runt handleden.

Vattenresistent klocka i glas

Den här klockan för flicka är tillverkad med glasur och högkvalitativt plastarmband. Den har en vattentät design som skyddar den från vatten eller regn.

Everest Pat Patrol-klockan för flickor är ett måste för alla små fans av den berömda animerade serien Pat Patrol.

Den här klockan med sin färgglada, lekfulla design är speciellt framtagen för tjejer som älskar äventyr och utmaningar. Det lila silikonarmbandet är mjukt och bekvämt att bära och passar barns handleder perfekt.

Everest Patrol-klocka för flickor i lila och vitt
Everest Patrol-klocka för flickor i lila och vitt

Klocka med motiv av hundtass

Den här klockan för flicka har också hundtassavtryck, som säkert kommer att fånga barnens blickar. Din lilla prinsessa kommer att älska att bära den när hon går till skolan.

Den runda urtavlan har ett tryck som föreställer den modiga hunden Everest, en av seriens favoritkaraktärer. Siffrorna är tydligt synliga och lätta att läsa, så att barn kan lära sig att se tiden samtidigt som de har roligt.

Den här klockan är utrustad med ett exakt och pålitligt kvartsurverk, vilket garanterar stor tillförlitlighet och lång livslängd.