Trendig blå Musse Pigg-kopplad klocka för flickor
4G-uppkopplad klocka med GPS för tjejer
1534,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

4G-uppkopplad klocka med GPS för tjejer

1534,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter en 4G-ansluten klocka av hög kvalitet till din älskade dotter? Då är vår speciella uppkopplade klocka för flickor och småflickor helt rätt val. Förutom dessa praktiska funktioner har denna uppkopplade klocka också en snygg och trendig design som säkert kommer att tilltala unga tjejer. Den finns i en mängd olika ljusa, iögonfallande färger.
Écran

Écran tactile coloré de 1.4 pouces, Pixel 240×240

OS

Android4.4

Précision Wifi/GPS

50m

LBS précision

500m

Bluetooth

4.2

Mémoire

RAM:512 mo; ROM:4G

Réseau

2G,3G,4G

Carte SIM

carte Nano SIM

Contenu de l'emballage

1 * Montre intelligente 1 * Câble de chargeur 1 * tournevis 2 * vis 1 * pince à épiler 1 * manuel d'instruction (anglais) 1 * Boîte au détail

Langue

Disponible en 11 Langues

Capacité de Batterie

> 450 mAh

Résolution

240*240pixels

Matériau de Boîtier

Plastique

Matériau de bande

Gel de silice

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

4G-uppkopplad klocka med GPS för tjejer

Den 4G-uppkopplade klockan med GPS för tjejer är en innovativ teknisk accessoar som utformats speciellt för att tillgodose behoven hos moderna unga tjejer. Denna smartklocka kombinerar stil, funktionalitet och säkerhet och erbjuder en unik upplevelse.

Utöver sina kommunikations- och geolokaliseringsfunktioner erbjuder denna klocka också en mängd roliga och pedagogiska applikationer som passar flickor i alla åldrar. De kan lyssna på musik, spela interaktiva spel, ta lektioner i främmande språk eller lära sig att koda. Estetiskt har denna uppkopplade klocka utformats speciellt för att tilltala flickor.

Vattentät uppkopplad klocka

Om ditt barn är ett fan av ny teknik. Ge henne den här vackra vattentäta uppkopplade klockan i en attraktiv färg.

Den här smartklockan är designad för moderna tjejer som vill vara uppkopplade hela tiden och samtidigt ligga i framkant när det gäller mode.

Den här uppkopplade klockan har 4G-anslutning, vilket innebär att den kan användas utan mobiltelefon. Du kan också ringa samtal och skicka textmeddelanden direkt från klockan, vilket är särskilt praktiskt när du är på resande fot eller inte har tillgång till din mobiltelefon.

38467-1ce583.jpeg

Magnifik uppkopplad klocka

Den häruppkopplade klockan har flera funktioner: display, tid och datum, väckarklocka, samtal… Den 4G-uppkopplade klockan med GPS för flickor är utrustad med ett GPS-positioneringssystem som gör att föräldrar kan spåra sitt barns position i realtid.

Den här funktionen är särskilt användbar för föräldrar som vill se till att deras barn är säkra när de är ute och går på egen hand.