Moderiktig rosa Musse Pigg-klocka för flickor
Musse Pigg kopplad klocka för flickor
909,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Musse Pigg kopplad klocka för flickor

909,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Drömmer din lilla flicka om att ha en Musse Pigg-klocka? Unna henne denna uppkopplade klocka med Musse Pigg-motiv. Mycket mer än bara en klassisk klocka, den här klockan är också intelligent och har en pekskärm. Den är intuitiv, enkel och praktisk att använda. Din lilla flicka kommer att älska att bära denna söta klocka.
ROM

<128 MB

RAM

<128 MB

System

iOS, Android

Batteriets kapacitet

180-220 mAh

Upplösning

240×240 pixels

Material för band

Silikagel

Band

Avtagbart band

Språk

Flera

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Musse Pigg kopplad klocka för flickor

Den anslutna Mickey-klockan för flickor är en rolig och praktisk accessoar speciellt utformad för små Mickey Mouse-fans. Den här klockan kombinerar perfekt den tidlösa charmen hos den ikoniska Disney-karaktären med de moderna funktionerna hos en uppkopplad klocka.

Barn kan spela pedagogiska spel, mäta sin fysiska aktivitet, lyssna på musik och till och med ta foton tack vare den inbyggda kameran. Allt i en säker, åldersanpassad miljö.

Multifunktionell klocka

Med alla funktioner som den här uppkopplade klockan erbjuder kommer din lilla flicka att kunna använda den som en sportklocka. Smart, den här söta klockan för flickor kan ta emot samtal, visa hjärtfrekvens eller till och med mäta blodtrycket.

Den anslutna Mickey-klockan för flickor är både en praktisk och rolig accessoar. Den låter ditt barn hålla kontakten med dig samtidigt som hon har kul med sin favoritfigur, Musse Pigg.

Den här klockan har en högupplöst färgpekskärm som visar tid, datum, aviseringar och mycket mer.

Uppkopplad klocka med Musse Pigg-mönster

Den här klockan med Musse Pigg-motiv kommer faktiskt med ett SIM-kort så att du kan nå din dotter när som helst. Denna gadget erbjuder massor av funktioner som din lilla prinsessa behöver.

Slutligen är klockan kompatibel med iOS- och Android-smartphones, vilket gör det enkelt att synkronisera med din telefon.

Med alla dessa praktiska och roliga funktioner är den anslutna Mickey-klockan för flickor den perfekta presenten till din lilla prinsessa!