Elsa Snow Queen vit klocka för moderiktiga tjejer
Elsa Frost klocka för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Elsa Frost klocka för flickor

181,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna Elsa Snow Queen-klocka för tjejer är en dröm som går i uppfyllelse för alla tjejer som är fans av Disney Frozen-filmen. Det är en gåva som de kommer att älska, oavsett om det är till födelsedagar eller andra evenemang.
Matériau de Boîtier

Alliage

Type de fermoir

Boucle

Bracelet

simili cuir

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elsa Frost klocka för flickor

De självlysande visarna gör det lätt att läsa av tiden, även i mörker. Hon kommer alltid att vara i tid med sin Elsa-klocka, som hon kan visa upp för alla sina vänner.

Elsa Snow Queen-klockan för flickor är också vattentät till 30 meter, vilket gör den perfekt för vattenaktiviteter eller regniga dagar.

Klocka med läderarmband

Läderarmbandet på denna flickklocka har ett vackert snöflingetryck. Det har en justerbar design för perfekt passform på din dotters handled.

Elsa Queen-klockan för flickor är ett måste för alla små prinsessor som älskar snödrottningens sagovärld.

Den här klockan har ett mjukt, bekvämt silikonarmband som passar perfekt på alla handleder.

Elsa Snow Queen vit klocka för moderiktiga tjejer
Elsa Snow Queen vit klocka för moderiktiga tjejer

Klocka med konstgjorda kristaller

Den här klockan hjälper din dotter att hålla koll på tiden när hon är ute och går. Dessutom är det en mycket attraktiv accessoar, eftersom den är utsmyckad med konstgjorda kristaller på urtavlan.

Den runda urtavlan pryds av en vacker bild av Elsa, snödrottningen, med sin genomträngande blick och sitt vågiga blonda hår.

Urboetten är tillverkad av slitstarkt rostfritt stål, vilket garanterar ökad hållbarhet och optimalt skydd mot stötar och repor.