Uppsättning med 03 armband med djur och blommor på ett bord
Uppsättning med 3 armband med djur och blommor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Uppsättning med 3 armband med djur och blommor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter ett speciellt armband till din lilla flicka? Titta bara på våra armband med djur och blommor! De finns i en rad vackra färger. De här armbanden är perfekta för att ge din dotter en touch av färg och struktur i hennes vardagslook.
Matériau

Bois

Färg

Blå, Grön, Gul, Rose, Violett

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Uppsättning med 3 armband med djur och blommor

Setet med 3 armband med djur- och blommotiv är ett utsökt set som kombinerar elegans, originalitet och natur. Varje armband är tillverkat av högkvalitativa material, som rostfritt stål och fina stenar, vilket garanterar hållbarhet och långvarig glans.

De är dessutom justerbara så att de passar alla handleder. Detta paket med 3 armband med djur- och blommotiv är inte bara en exceptionell modeaccessoar.

Armband med vacker design

Din dotter kommer att bli överlycklig över att ha dessa vackra armband med iögonfallande färger som smycke. Dessutom kommer djur- och blommotivet garanterat att glädja alla lilla flickor.

Setet med 3 armband med djur- och blommotiv är en underbar uppsättning smycken som ger en touch av elegans och stil till alla outfits.

Varje armband är unikt på sitt sätt, med olika design, men alla lika vackra. Det första armbandet har ett djurmotiv med tassavtryck på en svart bakgrund.

Armband av hög kvalitet

Dessa armband tillverkade av kvalitetsträ. De är vackra och robusta. Gör din plilla flicka glad genom att köpa ett till henne.

Vart och ett av armbanden är tillverkat av högkvalitativa material, vilket garanterar hållbarhet och motståndskraft mot vardagligt slitage.

Armbanden är också justerbara för att passa alla handledsstorlekar, vilket gör dem perfekta för alla.