Flickarmband med klocka och moderiktiga pärlor
Länkarmband till flickklocka
136,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Länkarmband till flickklocka

136,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vårt länkarmband med klocka för tjejer är ett vackert smycke som är perfekt för alla tillfällen. Armbandet är handgjort i zinklegering och finns i 7 olika färger. Armbandet är den perfekta accessoaren till din smarta klocka och kommer garanterat att göra ett statement.
Type D'article

Bracelets de montre

Type de matériel de bande

alliage de zinc

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Länkarmband till flickklocka

Det praktiska i din klocka med det vackra i vårt armband

Här är vårt armband med klocklänk! Detta handgjorda armband är perfekt för tjejer som vill lägga till en touch av stil till sin outfit. Armbandet är tillverkat av zinklegering och finns i 7 olika färger.

Tjejarmband med klocklänk är en snygg och praktisk accessoar som är perfekt för unga tjejer som älskar att bära klockor.

Detta armband är tillverkat av högkvalitativa material och är utformat för att hålla länge samtidigt som det erbjuder optimal komfort.

Välj den perfekta storleken för dig

Det finns två storlekar tillgängliga för att du ska kunna välja det perfekta armbandet, S och M. Detta armband är den perfekta accessoaren för din smartklocka. Det är charmigt och snyggt och kommer säkert att få dig att sticka ut från mängden.

Länkarna är också lätta att justera så att de passar hennes handled perfekt. Armbandet stängs med ett spänne som ser till att klockan sitter säkert på plats under hela dagen.

Den eleganta och sofistikerade designen på flickornas klockarmband är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en dag i skolan eller en klädd utekväll.