Set med 03 pärlhalsband med vacker design för moderiktiga rosa flickor
Set med 3 pärlarmband med vackert sjöjungfrumotiv för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Set med 3 pärlarmband med vackert sjöjungfrumotiv för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vill du att din dotter ska se vacker ut för ett speciellt tillfälle? Köp då detta paket med 3 pärlarmband med ett vackert sjöjungfrumotiv för flickor. Dessa armband kommer att se fantastiska ut på hennes lilla handtag! De passar perfekt till en strandoutfit eller en lätt klänning för en avslappnad look. De kan också ges som present på en födelsedag, årsdag eller annat speciellt tillfälle.
Matériau

Bois

Färg

Blå, Rose, Violett, Vit

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Set med 3 pärlarmband med vackert sjöjungfrumotiv för flickor

3 vackra pärlarmband med sjöjungfrumotiv för flickor är ett vackert och förtrollande set som kommer att glädja spirande små prinsessor. Varje armband är designat med omsorg och uppmärksamhet och visar upp färgglada, glittrande pärlor som för tankarna till sjöjungfrurnas underbara värld.

Varje armband är unikt och har en kombination av pärlor i mjuka pastellfärger som påminner om de skimrande färgerna hos sjöjungfrufjäll

Roligt och elegant

Den här bijouen kommer att ge en elegant touch till din lilla prinsessas look. Detta armband för flickor är perfekt att bära på ett bröllop, en födelsedag eller en enkel fest där det är bra att se söt ut i skolan.

Setet med 3 fina pärlarmband med sjöjungfrumotiv för flickor är ett smycke som kommer att glädja små flickor som är passionerade för den marina världen. Armbanden är tillverkade av pärlor av hög kvalitet, noggrant utvalda för sin färg och glans.

Pärlorna är arrangerade växelvis med berlocker som föreställer snäckor, sjöstjärnor och sjöjungfrusvansar. Armbanden är justerbara för att passa alla handledsstorlekar och har ett starkt lås för att förhindra att de tappas eller går sönder.

Set med 03 pärlhalsband med vacker design för moderiktiga rosa flickor

Vackert armband

Det här pärlarmbandet i tre delar kommer inte att skräpa ner din dotters handled. Smycket är tillverkat av trä och är mycket lätt. Din dotter kommer att tycka att det är roligt att bära.

De ljusa, skimrande färgerna på pärlorna och berlockerna påminner om havets nyanser och skapar en magisk, sagolik atmosfär. Armbanden kan bäras tillsammans eller var för sig beroende på den lilla flickans humör.