Rosa och blått pärlarmband med motiv av snödrottningen Elsa
Blått och rosa pärlarmband Elsa – Frost
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Blått och rosa pärlarmband Elsa – Frost

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Detta blå och rosa Elsa the Snow Queen pärlarmband är ett underbart smycke som förkroppsligar charmen och magin i kungariket Arendelle. Det här fantastiska armbandet med Elsas porträtt i mitten är noggrant tillverkat av noggrant utvalda pärlor i en magnifik färgskala av blått och rosa.
Färg

Blå, Rose

Matière

Flanelle

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Blått och rosa pärlarmband Elsa – Frost

Inspirerat av den ikoniska karaktären Elsa är detta armband både elegant och lekfullt, perfekt för att komplettera vilken outfit som helst. Pärlorna som används i designen av detta armband är av exceptionell kvalitet. Kombinationen av dessa två färger skapar en slående kontrast som gör detta armband unikt.

Det här är en lätt, bärbar accessoar för små flickor som älskar prinsessor!

Ganska ljusa färger

Snödrottningen Elsas blå och rosa pärlarmband är ett smycke som är både elegant och förtrollande, speciellt designat för inbitna fans av den berömda animerade filmen.

Armbandet består av små, fina pärlor som omsorgsfullt satts samman för att skapa en magnifik färgblandning, en harmonisk kombination av Elsas ikoniska isblå och den mjuka rosa färgen som påminner om systerkärleken mellan Elsa och hennes syster Anna.

Ett armband för varje handled

Armbandet har ett elastiskt band som passar alla handleder och gör det enkelt att ta på och av. Det kommer att ge en touch av färg och elegans till din lilla prinsessas handled.

Det vackra porträttet av snödrottningen Elsa är stjärnan på detta trendiga smycke. Detaljerna i hennes ansikte är så välgjorda. De minutiösa detaljerna understryker det vintriga och magiska arv som förknippas med den ikoniska karaktären Elsa.