Modesmyckeset med halsband och armband
Mode smyckeset med halsband och armband för 10-årig flicka
170,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Mode smyckeset med halsband och armband för 10-årig flicka

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Varför inte ge bort ett vackert set med utklädnadssmycken, halsband och armband till din unga tjej som gillar att byta stil? Halsbandet och armbandet är gjorda av färgglada plastpärlor och enhörningshängen som skapar en trendig look.
Matériau

Acrylique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mode smyckeset med halsband och armband för 10-årig flicka

Det matchande armbandet är gjort av likadana pärlor som sitter ihop med en elastisk kedja. Halsbandet och armbandet är perfekta för 10-åriga flickor och ger en sofistikerad touch till deras garderob. Det är också en utmärkt present till födelsedagar eller speciella tillfällen.

Set med halsband och armband för 10-årig flicka är den perfekta presenten till en spirande ung fashionista. Detta utsökta set är noggrant utformat för att ge din lilla prinsessa en elegant och trendig look.

Tillverkad av kvalitetspärlor

Den härfina smyckesuppsättningen, halsband och armband för 10-åriga flickor består av ett halsband och ett armband och är designad för små prinsessor som älskar enhörningar.

Det färgglada pärlhalsbandet har en fin elastisk plastkedja med ett enhörningshänge. Det matchande armbandet är också i färgad pärla. Smyckena är tillverkade av kvalitetspärlor för att garantera lång hållbarhet.

Lilla flickor kommer att älska att bära dessa enhörningssmycken, som får dem att känna sig som riktiga prinsessor.

Original set med enhörningar

Enhörningar, en riktig kärlekshistoria! En trendig värld med modeaccessoaren som representeras av halsbandet och armbandet. Detta vackra enhörningsset återspeglar en stil och ger en unik elegans. Det har en flickig färg och tidlös stil.

Snygga pärlor pryder varje element för att ge plats åt det vackra enhörningshänget. De färgglada pärlorna passar perfekt med materialen och skapar en originell stil.

Lilla tjejer kommer att älska att få en look från enhörningarnas värld. Det här är en bra presentidé till en flicka, oavsett om det är till en födelsedag eller andra speciella tillfällen.