Justerbart Musse Pigg-armband för flickor i moderiktigt silver
Musse Pigg justerbart armband för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Musse Pigg justerbart armband för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om du letar efter en present till din dotter som gör henne glad behöver du inte leta längre. Ge henne detta fina, justerbara Musse Pigg-armband som är designat speciellt för flickor. Det kan bäras ensamt eller kombineras med andra smycken för att skapa en unik, personlig look.
Matériau

Cuivre

Diameter

6.5cm

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Musse Pigg justerbart armband för flickor

Sammantaget är detta armband ett perfekt val för alla små flickor som älskar Musse Pigg och vill lägga till en touch av Disney-magi till sin outfit.

Med sin exceptionella kvalitet och oemotståndliga design kommer det garanterat att bli en omedelbar favorit i ditt barns smyckessamling.

Musse Pigg-juvel

Alla flickor älskar Musse Pigg. Denna söta Micke Mus-mönstrade leksak kommer att glädja din prinsessa. Din dotter kommer garanterat att älska denna bijou.

Armbandet har ett charmigt hänge i form av Musse Piggs huvud, utsmyckat med noggranna detaljer som ger det en realistisk och lekfull look.

Hängsmycket är fäst i en silverglänsande metallkedja som ger en sofistikerad touch till din ensemble.

Sött armband

Det är svårt att inte falla för charmen med detta söta armband för tjejer. Detta armband kommer att följa med henne på en utekväll för att sublimera hennes handled.

Armbandet är också utrustat med ett justerbart lås, vilket gör det enkelt att anpassa till storleken på ditt barns handled. Det gör att det passar perfekt för flickor i alla åldrar, oavsett om de är små eller stora. Det justerbara Musse Pigg-armbandet för flickor är en perfekt present till födelsedagar, semestrar eller andra speciella tillfällen.