Stort blått armband med foto av snödrottningen Elsa
Trendigt brett blått armband Elsa Frost
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Trendigt brett blått armband Elsa Frost

235,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vårt trendiga breda blå Elsa the Frozen-armband är ett elegant och raffinerat smycke som påminner om sagovärlden i den berömda animerade filmen. Med sin originella design och lysande färg är det perfekta valet för att ge din look en touch av magi. Armbandet är tillverkat av rostfritt stål, ett starkt och motståndskraftigt material som garanterar produktens hållbarhet.
Matière

Alliage, cuir artificiel, verre

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Trendigt brett blått armband Elsa Frost

Det trendiga lila breda Anna the Frozen-armbandet är en elegant och fängslande modeaccessoar som perfekt förkroppsligar andan hos den berömda Disney-prinsessan. Detta armband är designat för inbitna fans av Anna, den ikoniska karaktären från filmen Frozen.

Detta trendiga armband är tillverkat med omsorg och känsla för detaljer och har en livfull lila nyans som ger en touch av färg och femininitet till alla outfits. Dess generösa bredd ger det en anmärkningsvärd närvaro på handleden och drar till sig alla blickar.

En trendig accessoar

Detta armband är tillverkat av högkvalitativa material och kommer att se fantastiskt ut på alla handleder med sin unika och eleganta design.

Armbandet har en hög silverfärgad metallkedja som sveper runt handleden med självförtroende och skapar en slående look. Armbandets mittpunkt är en central platta som pryds av en vackert detaljerad bild av Elsa. På bilden ser du Elsa med sin karaktäristiska hållning och hennes iskalla krafter som skapar en fontän bakom henne.

Stort blått armband med foto av snödrottningen Elsa

Snygga detaljer

Plattan sitter säkert fast i mitten av armbandet och framhäver de omsorgsfulla konturerna med en blank metallram. Andra dekorativa element ger smycket sofistikerad charm: de flätade detaljerna, oändlighetstecknet samt ordet “Love” på armbandet.

Det stora karbinlåset gör det enkelt att använda och ser till att armbandet sitter säkert runt handleden hela dagen. Den ljusblå färgen påminner om det isiga underverket i Elsas magiska krafter.