Rosa och blått pärlarmband med prinsessorna Elsa och Anna
Rosa och blått Frost pärlarmband
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Rosa och blått Frost pärlarmband

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Det rosa och blå Snow Queen-pärlarmbandet består av en kombination av rosa och blå pärlor som är omsorgsfullt uppträdda på ett starkt snöre. I mitten sitter en charmig metallplatta med en fantastisk inlagd design som föreställer de ikoniska Snödrottningfigurerna: Elsa och Anna.
Färg

Blå, Rose

Matière

Plastique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Rosa och blått Frost pärlarmband

Det rosa och blå pärlarmbandet Snödrottningen är en förtrollande accessoar som kommer att glädja fans av den berömda animerade filmen. Armbandet är omsorgsfullt designat för att fånga den magiska, sagolika andan i Snödrottningens universum.

Pärlorna som använts för att skapa detta armband är av exceptionell kvalitet, med en strålande glans och en textur som är behaglig att ta på. De rosa och blå pärlorna blandas harmoniskt och skapar en subtil och elegant kontrast som för tankarna till de snöiga landskapen i kungariket Arendelle.

Ett elegant armband

Det här fina armbandet består av färgglada plastpärlor som harmoniskt kombinerar rosa och blått för att skapa en mycket tilltalande visuell effekt. Varje pärla är omsorgsfullt tillverkad för att ge en felfri finish och en textur som är mjuk att ta på.

Armbandets design är enkel men elegant, med omväxlande rosa och blå pärlor. För att ge smycket en ännu mer feminin touch har några skimrande kristaller lagts till några av pärlorna: de reflekterar ljuset vackert och gör dem till ett blickfång.

Rosa och blått pärlarmband med prinsessorna Elsa och Anna

Två vackra prinsessor, Elsa och Anna

Armbandets mittpunkt är en urtavla i metall som föreställer karaktärerna Elsa och Anna. Den är fäst i mitten av armbandet, bland pärlorna.

De slående färgerna blek mjukrosa och ljusblå i kombination ger inte bara en vacker look utan understryker också vänskapen mellan Anna och Elsa som alla avgudar i filmen. Denna produkt erbjuder därför en framgångsrik tolkning för att representera dessa två underbara kvinnliga karaktärer!