Disney-armband för flickor med den lilla sjöjungfrun med vit bakgrund
Disney Ariel Den Lilla Sjöjungfrun Armband för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Disney Ariel Den Lilla Sjöjungfrun Armband för flickor

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vårt Disney Little Mermaid-armband för flickor är en förtrollande accessoar som förflyttar unga fans till den magiska undervattensvärlden hos Ariel, den berömda prinsessan av oceanerna. Detta armband är speciellt utformat för att fånga den äventyrliga och drömmande andan hos alla små sjöjungfrur. Armbandet är tillverkat med omsorg och känsla för detaljer och pryds av färgglada pärlor som för tankarna till djuphavets underverk.
Matériau

Flanelle

Färg

Blå

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Disney Ariel Den Lilla Sjöjungfrun Armband för flickor

Armbandet är en förtrollande accessoar som kommer att få varje liten prinsessas ögon att gnistra.

Armbandet är inspirerat av den berömda animerade Disneyfilmen och är utformat för att fånga magin och undervattensäventyret i Ariels värld. Armbandet är tillverkat med omsorg och pryds av glittrande pärlor i mjuka blå nyanser som påminner om havets livfulla färger.

Disney Den lilla sjöjungfruns armband för flickor har också ett säkert lås, vilket säkerställer att det förblir säkert fäst vid din lilla prinsessas handled under hennes dagliga äventyr.

En riktig hyllning till Ariels magiska och underbara värld!

Disneyarmbandet för flickor är en förtrollande accessoar som kommer att få alla små prinsessors ögon att gnistra.

Inspirerat av den berömda animerade Disney-filmen är detta armband en sann hyllning till den magiska och underbara världen av Ariel, den charmiga sjöjungfrun.

Designat speciellt för små flickor, detta armband finns i en storlek för att passa dem perfekt.

Det stimulerar deras fantasi och gör att de kan återskapa Ariels och hennes vänners äventyr i sin egen fantasivärld.

Disney-armband för flickor med den lilla sjöjungfrun med vit bakgrund
Disney-armband för flickor med den lilla sjöjungfrun med vit bakgrund

En oumbärlig accessoar!

Detta armband är mycket mer än bara en modeaccessoar, det förflyttar små flickor till Disneys underbara värld, där de kan föreställa sig att de simmar tillsammans med Ariel och hennes sjöfarande vänner.

Det uppmuntrar också deras kreativitet och fantasi, så att de kan återskapa sina favoritscener från filmen eller hitta på nya spännande berättelser.

Att ge bort Disney Den lilla sjöjungfrun-armbandet för flickor är ett magiskt sätt att glädja en liten flicka som är speciell för dig.