Hjärtformat kedjearmband för flickor på ett bord
Kedjearmband med hjärtmotiv för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Kedjearmband med hjärtmotiv för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter ett unikt och vackert armband som din dotter kan bära på en fest? Välj då detta guldfärgade armband med hjärtkedja för flickor. Hjärtats konturer är mjuka och rundade, vilket skapar en feminin och romantisk look. Armbandet har ett säkert lås.
Matériau

Acrylique, Alliage de zinc

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Kedjearmband med hjärtmotiv för flickor

Kedjearmbandet med hjärtmotiv för tjejer är en delikat och charmig modeaccessoar som ger en touch av elegans till alla outfits. Kedjan har ett säkert lås som ser till att armbandet sitter på plats hela dagen.

Kedjearmbandet med hjärtmotiv för tjejer är mångsidigt och kan bäras vid en mängd olika tillfällen, oavsett om det är en födelsedagsfest, en utekväll med vänner eller till och med ett mer formellt tillfälle.

elegant och stilfullt armband

Detta flickarmband är elegant och stilrent och kommer att passa perfekt till hennes vackra klänning eller någon annan elegant outfit. Din prinsessa kommer att se sublim ut med detta armband.

Kedjearmband med hjärtmotiv för flickor är en elegant och charmig modeaccessoar som kommer att ge en touch av sötma till alla outfits.

Detta armband är tillverkat av högkvalitativa material och är hållbart och slitstarkt, vilket gör det perfekt för daglig användning.

Bekväm att bära

Detta guldfärgade armband är ett utmärkt smycke för små flickor. Det är ett lätt smycke, enkelt att ta på och inte skrymmande. Det är ett bekvämt smycke att bära.

Armbandets fint utformade kedja har fina länkar som slingrar sig graciöst runt handleden. Det centrala hjärtmotivet är den centrala punkten i detta smycke och är noggrant utformat för att skapa en slående visuell effekt.