Kedjearmband med vackert blommotiv på ett bord
Kedjearmband med vackert blommotiv
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Kedjearmband med vackert blommotiv

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Detta underbara kedjearmband med sitt vackra blommotiv är det perfekta komplementet till en elegant outfit. Din dotter kommer att se fantastisk ut med detta vackra armband. Om du letar efter ett armband som kombinerar stil och sofistikering är detta kedjearmband precis rätt för din lilla flicka. Med sin eleganta blommiga design och överlägsna kvalitet kommer det garanterat att bli ett måste i din prinsessas smyckessamling.
Matériau

Acrylique, Alliage de zinc

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Kedjearmband med vackert blommotiv

Det vackra kedjearmbandet med blommotiv är en delikat och elegant modeaccessoar som ger en feminin touch till alla outfits. Armbandet är omsorgsfullt tillverkat av högkvalitativa material och är designat för att hålla länge.

Armbandets kedja är fint utformad och skapar en effekt av lätthet och smidighet när den bärs på handleden. Det är prytt med vackra blommotiv som ger en touch av charm och romantik till din outfit.

Armband med blommotiv

Detta flickarmband har ett vackert blommotiv som gör det ännu mer charmigt. Din dotter kommer att vara som en riktig prinsessa med detta vackra guldfärgade bijou.

Detta armband är tillverkat av högkvalitativa material och har en fin guldfärgad metallkedja. Kedjans länkar är sammanlänkade för att bilda ett armband som är lätt och bekvämt att bära. Blommotivet är höjdpunkten på detta armband.

Lätt och bekvämt smycke

Din dotter kommer att se söt och fin ut med detta guldfärgade armband. Det bästa av allt är att din dotter kommer att tycka att det är roligt att bära. Detta bijou är lätt och bekvämt att bära.

Varje blomma är omsorgsfullt tillverkad för att skapa en unik och sofistikerad design. Kronbladen är fint utformade för att ge en känsla av realism och djup.

Detaljeringarna på kronbladen är också mycket subtila

Detaljen på blad och stjälkar ger en touch av textur och extra dimension.