Rosa och vitt flätat armband med foto av Törnrosa
Rosa och vitt flätat armband Disney Törnrosa Aurora
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Rosa och vitt flätat armband Disney Törnrosa Aurora

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Detta rosa och vita flätade Disney Sleeping Beauty-armband är tillverkat med kärlek och omsorg om detaljerna. Det är designat med fina rosa och vita trådar som är skickligt sammanflätade, tillsammans med ett porträtt av den vackra prinsessan i en rosa klänning. Det justerbara låset gör att alla kan anpassa storleken på armbandet efter sina personliga preferenser.
Färg

Rose, Vit

Matière

Alliage, cuir artificiel, verre

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Rosa och vitt flätat armband Disney Törnrosa Aurora

De valda färgerna påminner om pastellfärgerna i Törnrosas ikoniska klänningar och tillför en touch av femininitet och romantik till ensemblen.

Armbandet är justerbart för att passa alla handledsstorlekar och ger optimal komfort. Det stängs enkelt och säkert tack vare ett diskret lås, så att du kan bära det med tillförsikt utan risk för att tappa bort det. Det här armbandet är inte bara en vacker modeaccessoar, det är också en kraftfull symbol för kärlek, skönhet och sagomagi.

En tidlös juvel

Detta Sleeping Beauty-inspirerade armband förkroppsligar all den elegans och tidlösa skönhet som prinsessan Aurora själv besitter. Det är fint utformat och erbjuder en länk till sagovärlden, där drömmar blir verklighet.

Den unika flätade designen symboliserar Auroras nära koppling till den magiska världen omkring henne. De noggrant sammanvävda rosa och vita trådarna blandas sömlöst för att skapa en visuellt tilltalande estetik, som påminner om de förtrollande blommönstren i den klassiska Disney-filmen.

 

Rosa och vitt flätat armband med foto av Törnrosa

Prinsessan Aurores vackra ansikte

Mittpunkten i detta armband är det charmiga hänget som föreställer silhuetten av Aurora som sover i en djup sömn. Varje detalj i prinsessans eleganta ansikte har fångats med otrolig precision och understryker hennes förtrollande charm.

Den här detaljen ger en fantastisk touch till den övergripande designen och väcker omedelbart magiska minnen från det fantastiska Disney-universumet. De använda färgerna ger ljus åt denna juvel.