Flicka med hjärtformat pärlarmband med lila bakgrund
Hjärtformat pärlarmband för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Hjärtformat pärlarmband för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vårt hjärtformade pärlarmband för flickor är en elegant och charmig accessoar som kommer att glädja alla små flickor. Armbandet består av pärlor i olika färger, arrangerade så att de bildar hjärtan runt handleden. Pärlorna är medelstora, vilket ger armbandet en delikat och raffinerad look.
Matériau

Acrylique +Plastique

Färg

Rose

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Hjärtformat pärlarmband för flickor

Hjärtarmbandet för flickor är ett delikat och charmigt smycke som ger en touch av mjukhet och elegans till alla outfits.

Den hjärtformade designen ger armbandet en romantisk dimension, vilket gör det till en perfekt present till små flickor som älskar att uttrycka sin kärlek och tillgivenhet. De hjärtformade pärlorna symboliserar också kärlek och tillgivenhet, vilket gör armbandet ännu mer speciellt.

En elegant och charmig modeaccessoar

Pärlarmbandet flickhjärta är en elegant och charmig modeaccessoar som kommer att glädja koketta små flickor.

Blandat med ljusa, färgglada pärlor är detta armband utformat för att bäras på handleden och ger en touch av glamour till alla outfits.

De hjärtformade pärlorna är det centrala elementet i detta armband och ger en romantisk och feminin touch till ensemblen.

Flicka med hjärtformat pärlarmband med lila bakgrund

Perfekt för din prinsessa!

Varje pärla är noggrant utvald för sin kvalitet och livfulla färg, vilket skapar en förtrollande visuell effekt.

Armbandet är monterat på en stark elastisk tråd som ger en enkel och bekväm passform för alla handledsstorlekar. Pärlorna är arrangerade för att skapa ett harmoniskt och balanserat mönster som framhäver armbandets naturliga skönhet.

Detta pärlarmband med hjärta för flickor är perfekt för speciella tillfällen.