Musse Pigg justerbart silverarmband för flickor
Musse Pigg justerbart armband för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Musse Pigg justerbart armband för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Det här snygga silverpläterade armbandet kommer garanterat att fånga din dotters uppmärksamhet! Hon kommer att vilja bära det på sin handled för att dekorera den och förhöja sin look. Kort sagt, det justerbara Mickey Mouse-armbandet för flickor är en rolig, elegant modeaccessoar som kommer att tilltala alla små flickor som är Disney-fans.
Matériau

Cuivre

Diameter

6.5cm

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Musse Pigg justerbart armband för flickor

Detta armband är ett perfekt val för alla små flickor som älskar Musse Pigg och vill lägga till en touch av Disney-magi till sin outfit.

Med sin exceptionella kvalitet och oemotståndliga design kommer det garanterat att bli en omedelbar favorit i ditt barns smyckessamling. Det är det perfekta smycket för din lilla pirat.

Glittrande armband

Detta armband för flickor kommer att blända din prinsessas handled. Det är en vacker gåva att ge henne. Hon kan bära detta vackra armband till skolan eller till en fest.

Micke Mus justerbara armband för flickor är en måste-ha modeaccessoar för alla små flickor som är fans av den berömda Disney-musen.

Armbandet är tillverkat av högkvalitativa material, vilket gör det hållbart och slitstarkt. Armbandet har en elegant och lekfull design, med en berlock med Musse Pigg-huvud som ger en touch av charm till ensemblen.

Lätt att sätta på armbandet

Din dotter kommer att älska att bära detta vackra koppararmband. Det krävs ingen speciell hantering för att sätta på det. Sätt det bara på hennes handled.

Charmen är fint utformad för att troget återge den ikoniska Disney-figurens egenskaper, med sina stora runda öron. Armbandet har också ett enkelt justeringssystem som gör att den lilla flickan kan justera armbandets storlek efter eget önskemål.