en kvinna stoppar handen i fickan och bär ett guldarmband med sitt namn ingraverat
Anpassningsbart stålarmband för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Anpassningsbart stålarmband för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vårt personliga stålarmband är det perfekta sättet att visa dina små flickor hur mycket du bryr dig. Du kan personifiera det med 1 till 3 namn och det är en utmärkt gåva för vänskap, familj eller något speciellt tillfälle.
Type de Métaux

Acier

Type de chaîne

chaîne à maillons

Matériau

Métal

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Anpassningsbart stålarmband för flickor

Armbandet är tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål, så det är hållbart och kommer att hålla länge. Dessutom är det hypoallergeniskt och beständigt mot missfärgning.

Kontakta oss på contact@petites-pirates.com med ditt ordernummer för att informera om vilka namn som ska sättas på armbandet.

Den perfekta gåvan

Vem skulle inte älska ett personligt armband i rostfritt stål? Detta blekningsfria smycke av hög kvalitet är perfekt för alla vattenaktiviteter och är en utmärkt gåva till den lilla flickan i ditt liv. Ge bort ett personligt smycke med vårt stålarmband!

Skicka namnen till oss

Välj färg och berätta vilket namn du vill ha ingraverat. Kontakta oss på contact@petites-pirates.com med ditt ordernummer för att meddela vilka namn som ska stå på armbandet. Vi tar hand om resten!