Armband i natursten med kopparhandtag för flickor mot en vit bakgrund
Naturstensarmband med kopparhandtag för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Naturstensarmband med kopparhandtag för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Våra naturstensarmband med kopparhandtag för tjejer är eleganta och trendiga modeaccessoarer som ger alla outfits en sofistikerad touch. Armbanden är tillverkade av noggrant utvalda naturstenar som ger en perfekt kontrast till naturstenarna – perfekt för din dotter!
Matériaux

Cuivre, pierre naturelle

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Naturstensarmband med kopparhandtag för flickor

Tjejarmband i natursten med kopparhandtag är eleganta, unika accessoarer som kombinerar skönheten hos ädelstenar med glittret från koppar.

<Koppar är också en utmärkt ledare för energi, vilket gör det till det perfekta materialet för att komplettera fördelarna med naturstenar. Dessa naturstensarmband med kopparhandtag för tjejer är mångsidiga och kan bäras vid alla tillfällen.

Eleganta modeaccessoarer

Flickarmband i natursten med kopparhandtag är eleganta och sofistikerade modeaccessoarer som ger en touch av glamour till alla outfits.

Armbanden är tillverkad av högkvalitativa naturstenar och kopparhandtaget är ett vackert tillägg till armbanden som ger en glänsande och hållbar finish som kommer att stå sig över tid.

Koppar är också känt för sina terapeutiska egenskaper, vilket gör det till ett perfekt val för dem som vill förbättra sin hälsa och sitt välbefinnande.

33836-a29e06.jpeg
33836-10f2ae.jpeg

Perfekt för din dotter!

De här armbanden är specialdesignade för tjejer, med storlekar och mönster som passar deras unika stil.

De är perfekta att bära ensamma eller staplade för att skapa en djärvare, trendigare look. Naturstenar ger armbanden en touch av färg och textur och skapar en slående visuell effekt som garanterat kommer att imponera.