Disney Tinkerbell armband för flickor med vit bakgrund
Disney Tingeling Armband för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Disney Tingeling Armband för flickor

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vårt Disney Tinkerbell-armband för flickor är en förtrollande accessoar som kommer att glädja små prinsessor. Armbandet är inspirerat av den berömda Disneyfiguren och är noggrant utformat för att fånga magin och den busiga andan hos den mest berömda älvan genom tiderna. Armbandet är tillverkat av högkvalitativa material och är både hållbart och elegant.
Matériau

Flanelle

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Disney Tingeling Armband för flickor

Detta Disney-armband är ett förtrollande smycke som fångar den busiga och magiska andan hos Disneys berömda älva.

Armbandet är tillverkat med omsorg och känsla för detaljer och är ett riktigt mästerverk som kommer att glädja fans i alla åldrar. Armbandet har en fin flanellkedja som skimrar med en sagolik glöd.

Dessa subtila detaljer ger det här lekfulla smycket en touch av sofistikering. I mitten av armbandet sitter ett charmigt hänge som föreställer Tingeling i sin karaktäristiska pose.

Tillverkad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer!

Disney Tinkerbell armband för flickor är en förtrollande accessoar som kommer att få ögonen på alla små fans av den berömda busiga fen att glittra.

Inspirerat av Disneys underbara värld är detta armband ett riktigt förtrollande smycke som förflyttar unga flickor till Peter Pans magiska värld.

Armbandet är tillverkat med omsorg och känsla för detaljer och har gnistrande, färgglada pärlor som fångar ljuset och ger en touch av glamour till alla kläder.

Disney Tinkerbell armband för flickor med vit bakgrund
Disney Tinkerbell armband för flickor med vit bakgrund

Perfekt för din dotter!

Armbandet är också prytt med ett charmigt hänge som föreställer Tingeling själv, med sina fina vingar och busiga leende.

Detta Disney Tingeling-armband för flickor är inte bara en elegant modeaccessoar, det har också en symbolisk betydelse. Det förkroppsligar barndomens magi, gränslös fantasi och tron på att drömmar kan bli sanna.

Med det här armbandet kan små flickor känna samhörighet med sin favorithjältinna och inspireras av hennes mod, beslutsamhet och livsglädje.