Uppsättning med 12 färgglada träarmband för små flickor med vit bakgrund
Uppsättning med 12 färgglada träarmband för små flickor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Uppsättning med 12 färgglada träarmband för små flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Uppsättningen med 12 färgglada träarmband för små flickor är en rolig, elegant modeaccessoar som kommer att tilltala alla små fashionistas. Varje armband är tillverkat av högkvalitativt trä, vilket garanterar extra hållbarhet och styrka. Armbanden finns i en mängd olika ljusa, glada färger.
Matériau

Bois

Färg

Flerfärgad

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Uppsättning med 12 färgglada träarmband för små flickor

Setet med 12 färgglada träarmband för små flickor är ett perfekt val för att lägga till en touch av stil och kreativitet till deras outfit. Varje armband är tillverkat av högkvalitativt naturligt trä, vilket gör dem inte bara hållbara utan också miljövänliga.

Detta set innehåller en mängd ljusa, iögonfallande färger, från pastellrosa och himmelsblått till solskensgult och mintgrönt. Varje armband är omsorgsfullt handmålat med lekfulla motiv som blommor, stjärnor, hjärtan och fjärilar, vilket gör dem ännu mer charmiga och unika.

Tillverkad av högkvalitativt naturligt trä

Setet med 12 färgglada träarmband för små flickor är ett perfekt val för barn som gillar att pryda sina kläder med roliga, livfulla smycken.

Varje armband är tillverkat av högkvalitativt naturligt trä, vilket gör det inte bara hållbart utan också miljövänligt.

Armbanden finns i en mängd olika ljusa och livfulla färger, från pastellrosa och äppelgrönt till himmelsblått och solskensgult.

33909-149e8e.jpeg
Uppsättning med 12 färgglada träarmband för små flickor med vit bakgrund

Lätt att sätta på och ta av

Varje set innehåller 12 armband, vilket innebär att din lilla flicka kommer att ha gott om valmöjligheter att matcha sina smycken till alla sina favoritkläder.

Armbanden är också lätt att ta på och av, vilket gör den praktisk för barn som gillar att byta smycken flera gånger om dagen.

<Förutom att vara ett utmärkt val för små flickor kan dessa färgglada träarmband också användas som presentatörer på födelsedagar, semestrar eller andra speciella tillfällen.