Antistressarmband med ljus, flerfärgat. Bra kvalitet och mycket moderiktigt
Antistressarmband med ljus
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Antistressarmband med ljus

284,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Upptäck vårt antistressarmband, ett armband som hjälper dina barn när skolproven närmar sig och ångesten sätter in. Armbandet finns i en regnbåge av färger och har en inbyggd lampa som tänds när du trycker på knappen. Små flickor älskar det här armbandet! Det är vetenskapligt bevisat att ljuset hjälper till att lugna sinnet och minska stress.
Färg

Flerfärgad

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Antistressarmband med ljus

Stressarmbandet med ljus är ett innovativt tillbehör som är utformat för att hjälpa dig att lindra stress och förbättra ditt allmänna välbefinnande. Armbandet är fyllt med avancerade funktioner som gör det till ett viktigt verktyg för att hantera den dagliga pressen i det moderna livet.

Oavsett om det är efter en lång dag på jobbet, under en meditationssession eller helt enkelt för att skapa en avkopplande atmosfär i ditt hem, är detta ljus det perfekta verktyget för att främja avkoppling och välbefinnande.

Motverka stress

Detta stressarmband har flera funktioner som hjälper barn att bekämpa stress, som bubblorna du kan trycka inåt eller spinnern du kan snurra! Allt detta, plus det inbyggda ljuset, fascinerar barn.

Antistressarmbandet med ljus är ett innovativt tillbehör som är utformat för att hjälpa till att lindra stress och ångest. Armbandet har den senaste tekniken som kombinerar ljusterapi för att ge den ultimata avslappningsupplevelsen.

Silikon av hög kvalitet

Detta armband motstress är tillverkat i silikon silikon av hög hög kvalitet, vara ges att det spel av barn barn kan de ruinerar av tid. av mer, det armbandet är beständigt mot vatten för för för <span att din dotter kommer att trivas de håller utan att ta bort den.

Fick att lämna från material av hög kvalitet, detta armband är hållbart och bekvämt att använda. Det är också justerbar till anpassningsbar till alla alla storlekar av handled. I mer av shiatsu, det armbandet är utrustad med utrustad utrustad med ljus LED som avger en glöd mjuk och lugnande.