Justerbart armband i koppar med Musse Pigg
Musse Pigg-armband i koppar
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Musse Pigg-armband i koppar

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Är din dotter ett Musse Pigg-fan? Ge henne då detta fina Musse Pigg-armband för flickor. Det är också en perfekt present till Disney-fans eller alla som uppskattar originella smycken av hög kvalitet.
Matériau

Cuivre

Diameter

6.5cm

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Musse Pigg-armband i koppar

Koppararmbandet med Musse Pigg-motiv är ett unikt och originellt smycke som garanterat kommer att ge din stil en touch av magi.

Med sin överlägsna kvalitet och omsorgsfulla design är det ett perfekt val för alla som vill göra ett statement med en exceptionell modeaccessoar.

Lättviktsarmband

Detta koppararmband för tjej är mycket lätt och orsakar inget obehag och är bekvämt att bära. Det kan bäras varje dag och passar till alla klädstilar.

Detta smycke är tillverkat av en högkvalitativ kopparlegering, vilket gör det mycket motståndskraftigt och långvarigt. Armbandets design är mycket originell och unik, med motiv som föreställer den berömda karaktären Musse Pigg.

Detaljerna är mycket originella

Detaljen är mycket exakt och omsorgsfull, med en glansig finish som ger armbandet ett elegant och raffinerat utseende. Armbandet är också mycket bekvämt att bära, tack vare den ergonomiska formen som anpassar sig perfekt till handledens form.

Justerbar rem

Du behöver inte oroa dig för storleken. Detta flickarmband är ett justerbart armband. Din dotters handled kommer att se underbar ut med det här armbandet.

Det är enkelt att justera så att det passar alla handledsstorlekar, vilket gör det perfekt för både män och kvinnor. Det Musse Pigg-mönstrade koppararmbandet är ett utmärkt val för att ge din outfit en touch av nyckfullhet.

Det kan bäras ensamt eller kombineras med andra smycken för att skapa en mer sofistikerad look.