Pärlarmband med färgade bokstäver för en flicka mot en rosa bakgrund
Pärlarmband med färgade bokstäver för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Pärlarmband med färgade bokstäver för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vårt pärlarmband med färgade bokstäver för tjejer är en elegant och rolig modeaccessoar som är perfekt för unga tjejer som gillar att sätta färg på sin outfit. Armbandet är tillverkat av pärlor av hög kvalitet, noggrant utvalda för sin gnistrande glans och hållbarhet.
Matière

Perles de riz en verre, perles de lettres acryliques

Färg

Flerfärgad

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Pärlarmband med färgade bokstäver för flickor

Pärlarmbandet med färgglada bokstäver för flickor är en elegant men lekfull accessoar som ger en unik touch av stil till alla outfits.

Pärlorna som används i detta armband finns i en mängd olika ljusa, iögonfallande färger, vilket gör det perfekt för unga tjejer som gillar att uttrycka sin glada, djärva personlighet.

Varje pärla är polerad och mjuk vid beröring, vilket garanterar ett behagligt, irritationsfritt slitage. Det som verkligen utmärker detta armband är de färgglada bokstäverna som är integrerade i designen.

Det perfekta armbandet för din dotter!

flickans pärlarmband med färgglad bokstav är en bedårande och trendig modeaccessoar som kommer att ge en touch av personlighet till alla outfits.

Detta armband är tillverkat av högkvalitativa pärlor och är hållbart och reptåligt, vilket gör det perfekt för daglig användning.

Pärlorna är noggrant utvalda för sin ljusa färg och glans, vilket skapar en iögonfallande och rolig look.

En touch av skoj och originalitet

De färgglada bokstäverna på detta vackra armband är också mycket attraktiva och ger armbandet en lekfull touch.

Varje bokstav är omsorgsfullt utformad för att vara lättläst och sticka ut från resten. Detta armband är perfekt att ge som present till en liten flicka eller tonåring.

Det kan bäras som ett halsband

Det kan bäras ensamt eller kombineras med andra armband för att skapa en unik, personlig look.