Strassarmband i bohemisk stil för moderiktiga tjejer
Strassarmband i bohemisk stil för flickor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Strassarmband i bohemisk stil för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Detta strassarmband i bohemisk stil för flickor är ett av de hetaste smyckena inom mode! Om du vill köpa ett armband till din dotter, vän eller familj, välj detta. Det är också en underbar present till någon speciell som älskar snygga accessoarer.
Matériau

Métal

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Strassarmband i bohemisk stil för flickor

Den kan bäras ensam för en enkel, elegant look eller kombineras med andra armband för att skapa en lager-på-lager-effekt. Det finns i en mängd olika färger och stilar för att passa alla smaker och tillfällen.

Allt som allt är detta strassarmband i bohemisk stil för tjejer ett måste för alla unga tjejer som vill ge sin garderob en touch av glamour. Med sin eleganta design och gnistrande kristaller kommer det garanterat att väcka uppmärksamhet och framhäva varje flickas naturliga skönhet.

Guldfärgat armband för flickor

Detta guldfärgade flickarmband är tillverkat av högkvalitativt metallmaterial. Med ett starkt och säkert lås är det dessutom osannolikt att det lossnar och faller av.

Det bohemiska strassarmbandet för flickor är en elegant och trendig accessoar som ger en touch av glamour till alla outfits. Armbandet är tillverkat av högkvalitativa material och pryds av gnistrande kristaller som reflekterar ljuset på ett vackert sätt.

Armbandets bohemiska design är perfekt för tjejer som älskar en avslappnad och avslappnad stil.

36676-549ae0.jpeg

Kedjearmband med blad för flickor

Detta eleganta flickarmband kommer att förhöja varje outfit. Med glittrande strassdekorationer och en bladformad kedja är det svårt att inte falla för charmen hos denna juvel.

Ädelstenarna är arrangerade i ett fint mönster som påminner om antika smycken, men med en modern, samtida twist. Armbandet är lätt och bekvämt att bära, vilket gör det till ett perfekt val för en avslappnad dag eller en klädd kväll.

Det bohemiska strassarmbandet för tjejer är också mycket mångsidigt.