Uppsättning med 03 vackra godisfärgade armband för en flicka på ett bord
Set med 3 fina godisfärgade armband för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Set med 3 fina godisfärgade armband för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Dessa godisfärgade träarmband är helt enkelt perfekta för din lilla flicka. De är den perfekta accessoaren till alla outfits och din dotter kommer garanterat att älska dem. Designen och färgerna matchar varandra perfekt och skapar en sammanhängande och charmig ensemble. Detta paket med 3 söta godisfärgade armband för flickor är perfekt som present.
Matériau

Bois

Färg

Blå, Rose, Violett, Vit

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Set med 3 fina godisfärgade armband för flickor

Ett set med 3 söta armband med godisfärgat mönster för flickor är ett bedårande och trendigt smycke som kommer att ge en touch av sötma och stil till alla outfits.

Den här uppsättningen armband är perfekt för speciella tillfällen som födelsedagsfester, bröllop eller helt enkelt för att ge en touch av nyckfullhet till en vardagsoutfit. Förutom att armbanden är vackra är de också säkra för barn. De är fria från skadliga ämnen och har testats för att säkerställa överensstämmelse med de strängaste säkerhetsstandarderna.

Braceelt av hög kvalitet

De här armbanden är tillverkade avträ av hög kvalitet. Dessutom kommer de med motiv: regnbåge, djur beroende på vilken färg du väljer för din lilla prinsessa.

Setet med 3 söta armband med godisfärgade mönster för flickor är ett smycke som kommer att glädja små flickor som letar efter fantasi och färg.

Vart och ett av armbanden pryds av olika motiv, men vad de alla har gemensamt är en palett av mjuka, söta färger som påminner om godis och sötsaker.

Vackert armband

Dessa underbaraarmband kommer i ett paket om tre, med de vackraste designerna som din lilla flicka kommer att älska. Dessa magnifika armband för flickor är perfekta för vardagsbruk. Din prinsessa kan ta med dem till skolan eller till festen.

Det första armbandet består av mångfärgade pärlor i en harmonisk och glad blandning av pastellfärgade och ljusare nyanser. Det andra armbandet har ett blommotiv med blommor i relief i rosa, gula och ljusblå nyanser på en vit bakgrund.

Det tredje armbandet består av pärlor i olika färger, som växlar mellan pastellfärgade och ljusare nyanser, i en harmonisk och glad blandning

Slutligen är det tredje armbandet dekorerat med små, färgglada hjärtan i nyanser av rosa, lila och himmelsblått. Armbanden är tillverkade av högkvalitativa material som är slitstarka och bekväma att bära. De är justerbara tack vare fästsystemet med glidande knutar, vilket gör dem lämpliga för alla handledsstorlekar.