Beige Anna Snow Queen-klänning med långa ärmar och lila bälte
Anna Frost prinsessklänning för små flickor
431,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Anna Frost prinsessklänning för små flickor

431,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Anna Snow Queen-prinsessklänningen för små flickor är ett riktigt mästerverk designat för inbitna fans av den animerade succéfilmen. Denna magnifika klänning är en trogen kopia av den som bärs av karaktären Anna, som har fångat miljontals barns hjärtan runt om i världen.
Färg

Beige, Violett

Matière

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Anna Frost prinsessklänning för små flickor

Den här klänningen är tillverkad av mjuka, bekväma tyger och känns bra mot din lilla flickas hud samtidigt som hon kan röra sig fritt. Sömmarna är noggrant gjorda för att garantera optimal hållbarhet, även under de livligaste lekarna.

Färgerna i den här klänningen är livfulla och klara och påminner om den förtrollande världen i filmen Snödrottningen. Din dotter kommer verkligen att känna sig som en riktig prinsessa när hon bär den här klänningen.

Tillverkad med omsorg

Den här klänningen är inspirerad av den berömda Snödrottningen och är perfekt designad för att få din lilla flicka att känna Annas magiska och äventyrliga anda.

Den omsorgsfullt utformade klänningen har tillverkats av högkvalitativa material för att ditt barn ska ha det så bekvämt som möjligt under hela dagen. Det mjuka, lätta tyget smeker försiktigt huden, medan de fina sömmarna säkerställer varaktig robusthet som tål den energiska leken och de otaliga äventyr som din prinsessa upplever.

Perfekt design

Designen av klänningen är hisnande! De vackra broderade detaljerna på överdelen återspeglar den ikoniska nordiska estetiken i Snödrottningen 2. De använda färgerna som beige och lila fungerar perfekt tillsammans.

Detaljen syns även på bältet, vilket ger klänningen en elegant touch. För enkel påklädning finns det en diskret dragkedja på baksidan av klänningen, så att ditt barn enkelt kan ta på och av sig sin favoritprinsessdräkt.