Röd prinsessklänning med stjärnprydd underkjol för fashionabla flickor
Prinsessklänning med stjärnbeströdd underkjol för flickor
454,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Prinsessklänning med stjärnbeströdd underkjol för flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Detta är en vacker prinsessklänning med en stjärnbeströdd underkjol för flickor. Rak bustier med flik över armarna. Klänningen är enfärgad och har en helskuggad underkjol med de berömda stjärnorna. En härlig prinsessklänning för ditt barn att bära.
Matériau

Voile + Coton +Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Prinsessklänning med stjärnbeströdd underkjol för flickor

Prinsessklänning med stjärnunderkjol är ett vackert plagg för små flickor som älskar att leka prinsessa. Klänningen är tillverkad av högkvalitativa material för att ge en bekväm och trevlig bärupplevelse.

Den stjärnprydda underkjolen under kjolen ger intryck av att den lilla flickan har en stjärnhimmel omkring sig. De glittrande stjärnmönstren på tyget är helt magiska och kommer att förstärka deras upplevelse av att känna sig som en riktig prinsessa.

Den nedre delen av plagget har en puffig look, vilket gör att små flickor kan ha roligt när de virvlar runt i alla riktningar utan att behöva oroa sig för att fastna med fötterna eller byxorna. Den mjuka tyllen som används för att forma denna struktur gör den också presentabel för olika typer av evenemang som dop, födelsedagar eller maskeradfester.

Underkjol med gradientstjärna

Den här stjärnbeströdda underkjolen kommer att göra hela skillnaden på den här prinsessklänningen eftersom den ger klänningen all charm och lätthet. Den förskönar klänningen och prinsessan som bär den.

Prinsessklänning med underkjol för flickor är ett elegant och sagolikt plagg som kommer att förflytta din lilla prinsessa till en värld av magi och fantasi. Klänningen är speciellt utformad för små flickor som älskar att leka prinsessor i sin fantasivärld.

Balklänning

Den prinsessklänning med stjärnor ritade på underkjolen finns i enfärgade och gradientfärgade modeller. Blixtlåsöppning i ryggen. Den här klänningen kommer att göra din dotter till en riktig prinsessa.

Klänningen är designad med mjuka och bekväma material, så att ditt barn kommer att känna sig bekvämt när hon är klädd som en riktig prinsessa. Plaggets mittpunkt är den stjärnbeströdda underkjolen, som ger klänningen en magisk touch. Den är tillverkad av ett glittrande tyg som reflekterar ljuset och skapar en upplyst effekt runt din lilla flicka.