Disney Elsa-prinsessklänning med blå detaljer för flickor mot en vit bakgrund
Elsa Disney-prinsessklänning med blå detaljer för flickor
454,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Elsa Disney-prinsessklänning med blå detaljer för flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna Elsa Disney-prinsessklänning med blå detaljer för flickor är ett underbart plagg som kommer att få alla små prinsessors ögon att glittra. Klänningen är inspirerad av den ikoniska karaktären Elsa, snödrottningen, och erbjuder en magisk och förtrollad upplevelse för dem som bär den.
Matériau

Polyester

Färg

Vit

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elsa Disney-prinsessklänning med blå detaljer för flickor

Vår Disney Elsa-prinsessklänning med blå detaljer för flickor är ett riktigt mästerverk inspirerat av den berömda snödrottningen.

Den här vackra klänningen är designad för att ge din lilla flicka en magisk upplevelse och låta henne glida in i sin favoritprinsessas skor.

Den här klänningen är tillverkad med omsorg och är utsmyckad med omsorgsfulla detaljer som påminner om Elsas förtrollande värld. Det mjuka, lätta tyget ger optimal komfort samtidigt som det ger intrycket av att vara klädd i en kunglig outfit.

Tillverkad med omsorg och precision!

Disney Elsa prinsessklänning med blå detaljer för flickor är ett vackert plagg som kommer att få ögonen på alla små prinsessor som är fans av Elsa att lysa.

Inspirerad av den ikoniska karaktären Elsa från succéfilmen “Snödrottningen”, är denna klänning designad för att transportera barn till en värld av magi och äventyr.

Den här klänningen är omsorgsfullt tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa optimal komfort samtidigt som den erbjuder exceptionell hållbarhet.

Mjuk och ljus!

De blå detaljerna på klänningen ger en touch av förtrollning och glamour. Glittrande paljetter pryder klänningen och ger intrycket av att klänningen är täckt av gnistrande snö.

De långa ärmarna är dekorerade med fina mönster som påminner om de iskristaller som omger Elsa i filmen.

Det mjuka, lätta tyget gör att barnen kan röra sig fritt och leka utan begränsningar, medan den åtsittande passformen och det elastiska midjebandet garanterar en perfekt passform varje gång.