En liten flicka bär en lila prinsessliknande ärmlös festklänning i tyll och spets
Ärmlös prinsessklänning för flickor
511,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Ärmlös prinsessklänning för flickor

511,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Letar du efter en sommarklänning som är både vacker och luftig? Då är denna ärmlösa prinsessklänning för flickor perfekt! Den är tillverkad i ett lättviktigt tyg, utsmyckad med spets och finns i en rad olika färger. Dessutom har den en dragkedja för bekväm passform. Oavsett om din lilla flicka ska på fest eller leka utomhus så kommer hon att se bedårande ut i den här klänningen.
Saison

QUATRE SAISONS

Matériau

Voile

Longueur de Robes

Hauteur de la cheville

Longueur de Manche (cm)

trois quarts

Décoration

Dentelle

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Ärmlös prinsessklänning för flickor

Den perfekta klänningen för sommaren

Här är vår ärmlösa prinsessklänning för flickor! Denna underbara ankellånga klänning är perfekt för varma dagar. Den har en ärmlös design med en flygande kjol, vilket gör den perfekt för flygning och dans i solen.

Kungliga detaljer

Livet är prytt med delikat spets detaljer, medan kjolen är gjord av tyll lätt och luftad. Klänningen finns i en mängd olika färger, så du kommer säkert att hitta en som passar din lilla flicka bäst. Lägg till ett par sandaler och en solhatt, så är hon redo för en rolig dag i solen!