Anna Snow Queen maskeradklänning för flickor med vit bakgrund
Anna Frost maskeradklänning för tjejer
340,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med01/05/2024

Anna Frost maskeradklänning för tjejer

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vår Anna Snow Queen-fantasiklänning för flickor är en magnifik kostym inspirerad av den berömda karaktären Anna från Disneys succéfilm Snödrottningen. Klänningen är omsorgsfullt designad för att ge små flickor chansen att kliva i sin favorithjältinnas skor. Tillverkad av högkvalitativa material.
Färg

Grön

Matériau

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Anna Frost maskeradklänning för tjejer

Den här Anna Snow Queen-fantasiklänningen för tjejer är en vacker kostym inspirerad av den berömda karaktären Snow Queen.

Designad med stor uppmärksamhet på detaljer för att återskapa Annas ikoniska look från filmen. Klänningen är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och bekväm att bära.

Den är också dekorerad med Snödrottningens logotyp

Den är också dekorerad med blommotiv och tyllvolanger, vilket skapar en elegant och förtrollande skiktningseffekt.

En magnifik kostym

Den här klänningen för flickor är en vacker kostym inspirerad av den berömda karaktären Snödrottningen.

Den här klänningen är noggrant utformad för att ge din lilla prinsessa en magisk och oförglömlig upplevelse. Klänningen är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk, bekväm och hållbar.

Den är tillverkad av de finaste materialen

Den är utsmyckad med eleganta detaljer som glittrande paljetter, fina blommotiv och raffinerade broderier, som ger helheten en touch av förtrollning.

9473-a0f686.jpeg
9473-bdbb64.jpeg

Ge ditt barn chansen att uppleva magiska ögonblick!

Den här klänningen har en rund halsringning och korta ärmar, så att ditt barn kan känna sig bekväm när hon leker eller dansar.

Hon kommer att kunna fördjupa sig helt i Snödrottningens universum och förkroppsliga sin favoritkaraktär med stil och elegans. Oavsett om det är för ett maskeradparty, en födelsedagsfest eller bara för att leka hemma, kommer denna Anna Snow Queen-fantasiklänning för flickor att vara den perfekta presenten till alla små fans av filmen.

Ge ditt barn möjlighet att uppleva magiska ögonblick och fördjupa sig i en sagovärld med denna exceptionella klänning