Trendig röd långärmad vinterklänning för flickor
Långärmad vinterklänning för flickor
454,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Långärmad vinterklänning för flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna långärmade klänning för små flickor är ett utmärkt sätt att hålla din lilla flicka varm på vintern. Din lilla flicka kommer inte bara att hålla sig varm, hon kommer också att se bra ut. Klänningen har en trendig, elegant och bekväm design.
Matériau

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Långärmad vinterklänning för flickor

Den här klänningens tidlösa design passar perfekt med alla typer av klädstilar som passar för kalla eller våta årstider.

Oavsett om den kombineras med gummistövlar för lek i regnet eller eleganta ankelstövlar för formella tillfällen, kommer den enkelt att matchas med alla typer av skor och accessoarer.

En kopp för små flickor

Långärmad vinterklänning för tjejer är det perfekta alternativet för att hålla din lilla prinsessa varm och mysig under de kalla vinterdagarna. Den här snygga klänningen är tillverkad av högkvalitativa material och har en lös passform som ger optimal rörelsefrihet samtidigt som den garanterar en trendig look.

De långa ärmarna ger bra skydd mot kyla och vind, medan den höga kragen ger extra täckning för att bibehålla kroppsvärmen. Klänningen är tillverkad i ett mjukt, slitstarkt tyg som känns skönt mot ditt barns känsliga hud.

Original klänning

Den här vinterklänningen har kreativa och fascinerande mönster som garanterar en unik stil. De ljusa färgerna ger en touch av lekfullhet till mörka vinterdagar, medan de blommiga detaljerna ger en vårlik touch till vinterdagen. Materialmixen mellan överdel och underdel gör klänningen till en originell design. Överdelen är stickad och underdelen har en krispig volang.

Den här klänningen är lätt att ta hand om: tvätta den som vilken annan klädesplagg som helst. Den kan bäras med tjocka strumpbyxor eller leggings för att skapa olika looks beroende på humöret för dagen.