Rödvit prinsessklänning med broderade blommor för flickor
Prinsessklänning med broderade blommor för flickor
624,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Prinsessklänning med broderade blommor för flickor

624,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

En mycket vacker prinsessklänning med broderade motiv för din dotter. Rak bustier och hel klänning med motiv skurna i den övre slöjan. Den här klänningen kommer garanterat att charma den lyckliga bäraren. Den enfärgade klänningen med underkjol i vit satin och kvalitetsmaterial är en vacker prinsessklänning för ditt barn.
Matériau

Voile + Coton +Polyester

Tranche d'âge

3 à 12 ans

Storlek

3 år, 4 år, 5 år, 6 år, 7 år, 8 år, 9 år, 10 år

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Prinsessklänning med broderade blommor för flickor

Prinsessklänningen med broderade blommor för flickor är ett sant mästerverk av elegans och förfining. Denna underbara klänning är designad för att ge din lilla prinsessa en magisk, sagolik upplevelse.

Varenda detalj är omsorgsfullt utformad för att skapa en fantastisk visuell effekt. Blommorna är gjorda av blanka trådar och glittrande pärlor, vilket ger klänningen en lyxig och förtrollande look.

Halsduk med broderier

Detaljen som gör denna broderade prinsessklänning så charmig är detta skärp av broderade blommor som sys diagonalt över bysten. Dessa präglade rosor ger verkligen en vacker elegans.

Prinsessklänningen med broderade blommor för flickor är ett verkligt mästerverk inom barnmode.

Den här klänningen är designad för små flickor som älskar att känna sig som prinsessor, med sin eleganta design och underbara blommiga detaljer.

Perfekt för din prinsessa!

Varje prinsessklänning med broderade blommor har sin egen solida färg som kontrasterar väl mot underkjolen i satin. Det här blir en fin jul- eller karnevalspresent till din älskade dotter.

Klänningen är tillverkad av högkvalitativa material som ger en mjuk och bekväm känsla för din lilla flicka. Den är lätt och enkel att bära, vilket gör att ditt barn kan röra sig fritt samtidigt som det ser snyggt ut.

Designen på denna klänning är helt enkelt fantastisk. Klänningen har broderade blommor överallt, vilket ger en touch av naturlig skönhet till helheten.