Disney Snow Queen-klänning för flickor med vit bakgrund
Disney Frost Klänning för flickor
511,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Disney Frost Klänning för flickor

511,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Upptäck vår Disney Snödrottning-klänning för flickor, ett magnifikt plagg inspirerat av den berömda animerade Disney-filmen. Klänningen är omsorgsfullt tillverkad med minutiösa detaljer och är en trogen kopia av den outfit som snödrottningen Elsa bär.
Matériau

Polyester

Färg

Blå

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Disney Frost Klänning för flickor

Den här Disney Snow Queen-klänningen för flickor är ett vackert plagg inspirerat av Disneys berömda animerade film, The Snow Queen.

Designad för att ge din lilla prinsessa en magisk upplevelse och låta henne glida in i huden på sin favoritkaraktär, Elsa.

Den här klänningen är tillverkad med omsorg och känsla för detaljer och prydd med glittrande mönster som påminner om snöiga landskap. De ljusa, livfulla färgerna ger klänningen en touch av förtrollning, medan silverdetaljerna ger den en kunglig look.

Disney Snow Queen-klänningen för flickor är inte bara vacker, utan också bekväm att bära.

Ett magnifikt plagg inspirerat av den berömda animerade Disney-filmen

Flickklänning är ett vackert plagg inspirerat av den berömda animerade Disneyfilmen.

Den här förtrollande klänningen är designad för att fånga den magiska, sagolika andan i den frusna världen i Arendelle. Klänningen är omsorgsfullt tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa optimal komfort samtidigt som den erbjuder exceptionell hållbarhet.

Det mjuka, lättviktiga tyget gör att din lilla prinsessa kan röra sig fritt och leka utan begränsningar.

Elegant, detaljerad design

Disney Snow Queen-klänningen har en elegant och detaljerad design som kommer att tilltala alla fans av filmen.

Den har subtila mönster som föreställer ikoniska karaktärer som Elsa, samt glittrande snöflingor som ger en touch av magi till ensemblen.

Klänningen är perfekt för alla speciella tillfällen, oavsett om det är födelsedagskalas, karneval eller bara en fantasifull lekdag hemma.