Prinsessklänning med blommigt motiv för moderiktiga flickor
Prinsessklänning med blommönster för flickor
624,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Prinsessklänning med blommönster för flickor

624,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Här är en söt prinsessklänning med blommigt motiv för din dotter som vill känna sig unik på en utekväll. Rak, ärmlös bustier med liten bälte runt midjan. Underkjolen i satin är fodrad med en annan underkjol i färg och blommor. Det här är en vacker prinsessklänning som din dotter kommer att kunna bära på semestern.
Matériau

Coton + Polyester + Voile + Maille

Tranche d'âge

3 à 12 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Prinsessklänning med blommönster för flickor

Prinsessklänningen med blommönster för flickor är ett riktigt mästerverk inom barnmode. Denna underbara klänning är designad för att få små prinsessor att lysa vid alla speciella tillfällen

Varje kronblad är intrikat handbroderat, vilket ger en touch av sofistikering och förfining till ensemblen. Klänningens snitt är värdigt en riktig prinsessa. Den figursydda överdelen framhäver ditt barns figur, medan den vie kjolen ger en majestätisk framtoning. De korta, lätt puffade ärmarna ger klänningen en touch av romantik.

Fin klänning för en flicka

Den här klänningen i vackra satinfärger är verkligen unik och kommer att göra din dotter till kvällens prinsessa, eftersom denna klänning med blommönster verkligen är vacker.

Den blommönstrade prinsessklänningen för flickor är ett elegant och charmigt plagg som kommer att få din lilla prinsessas ögon att glittra.

Den här klänningen är designad för speciella tillfällen som bröllop, dop, födelsedagsfester eller någon annan händelse där ditt barn behöver vara klädd i stil.

Dekorerad klänning

Klänningen som erbjuds här är en prinsessklänning gjord för alla små flickor som vill känna sig som en prinsessa för en dag. Den lilla rosetten i midjan gör också klänningen vacker. Dragkedja i ryggen.

Den här klänningen är tillverkad av högkvalitativa material för att garantera komfort och hållbarhet. Tyget är mjukt och lätt, vilket gör att ditt barn kan röra sig fritt utan att känna sig begränsad.