Paljettprinsessans snödrottningklänning för flickor med flerfärgad cape
Frost Prinsessklänning med paljetter för flickor
409,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Frost Prinsessklänning med paljetter för flickor

409,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Din lilla flicka kommer att känna sig som en riktig snödrottning i denna underbara, halvlånga paljettklänning! Denna paljettklänning för flickor är perfekt att snurra runt i, och den fastsydda kappan ger en touch av kunglig elegans. Klänningen är perfekt för alla speciella tillfällen.
Matière

Coton, maille

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frost Prinsessklänning med paljetter för flickor

Den paljettprydda Snow Queen-prinsessklänningen för flickor är ett riktigt mästerverk inom barnmode. Inspirerad av den berömda Disney-animerade filmen “Snödrottningen”, transporterar denna fängslande klänning små flickor till en magisk värld där de kan förkroppsliga sin favoritkaraktär.

De glittrande paljetterna som pryder hela klänningen ger en touch av glamour och förtrollning och skapar en bländande effekt med varje rörelse.

Snödrottning kostym

Den eleganta Snow Queen dräkten föreställer karaktärerna Elsa och Anna från den populära filmen Frozen. Ditt barn kommer att älska att klä sig i denna vackra kostym och föreställa sig själv som den vackra drottningen av Arendelle!

Snödrottningens prinsessklänning med paljetter för flickor är ett underbart plagg som kommer att glädja alla små flickor som är fans av den berömda berättelsen om Snödrottningen.

Den här klänningen är designad med högkvalitativa, mjuka och bekväma material så att ditt barn kan känna sig bekvämt samtidigt som det ser snyggt ut.

Klänning av hög kvalitet

Klänningen är tillverkad av material av hög kvalitet och kan tvättas i maskin för enkel skötsel. Dessutom är den perfekt för maskerader eller speciella tillfällen. Beställ nu och låt din lilla flicka njuta av magin i att vara en snödrottning!

Klänningen är utsmyckad med glittrande paljetter överallt, vilket ger den en magisk, sagolik look. Klänningens ljusblå färg påminner perfekt om karaktären Elsa, Snödrottningen, och kommer att förflytta ditt barn till filmens underbara värld.