Trendig röd prinsessklänning med snöflingor för flickor
Prinsessklänning med snöflingor för tjejer
397,00 kr454,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Prinsessklänning med snöflingor för tjejer

397,00 kr454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vi har valt ut en vacker prinsessklänning med tryckta snöflingor för den här butiken. Den har en rak bustier, ingen halsringning och små ärmar. Klänningen är lika fyllig som en balklänning och kommer att ge charm till den lyckliga bäraren.
Matériau

Voile + Coton +Polyester

Storlek

3 år, 4 år, 5 år, 6 år, 7 år, 8 år, 9 år, 10 år

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Prinsessklänning med snöflingor för tjejer

En dekorativ rosett i midjan ger klänningen en distinkt avslutande touch, medan en osynlig dragkedja gör det enkelt för din självständiga och nyfikna lilla dotter att ta på sig den.

Den här sublima klänningen har tillverkats med omsorg av mycket bekväma autentiska textilmaterial som barn kommer att älska: de är slitstarka, tål upprepad tvätt och är lätta att ta hand om! Det är en vacker prinsessklänning som ditt barn kommer att kunna bära.

Snygga detaljer på klänningen

Detaljen som gör denna broderade prinsessklänning så charmig är det vita satinbandsbältet i midjan. Det förskönar klänningen och prinsessans midja.

Detta kompletteras av det finurliga motivet broderat på tyget, som ger denna charmiga garderobsplagg all sin karaktär: vita snöflingor avbildade så detaljerat att det ser ut som om ditt barn nästan kan röra vid dem! Oavsett om det är för en ceremoni eller ett speciellt tillfälle som jul eller Halloween, kommer hon att bli glad över att se ut som en prinsessa!

Trendig röd prinsessklänning med snöflingor för flickor

En klänning av hög kvalitet

Den här eleganta klänningen är tillverkad av ett mjukt, silkeslent tyg som är slitstarkt och bekvämt att bära hela dagen. Den majestätiska och fina designen får din dotter att se strålande ut och hon kommer att bli mycket glad över att bära denna outfit på ett bröllop, skolfest eller något annat speciellt tillfälle.

Dragkedjan baktill garanterar en utmärkt passform medan den höga midjan har en snygg rosett mitt fram, vilket ger en elegant finish. Ingen detalj har förbisetts i den noggranna tillverkningen av denna fantastiska klänning, vilket gör den till ett unikt visuellt mästerverk.