Prinsessan Annas fantasiklänning för flickor mot vit bakgrund
Prinsessan Anna klänning för flickor
340,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Prinsessan Anna klänning för flickor

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vår prinsessan Anna-fantasiklänning för flickor är ett sant mästerverk av elegans och förfining. Klänningen är inspirerad av den berömda karaktären Snödrottningen och förflyttar små flickor till en sagovärld där de kan känna sig som riktiga prinsessor. Tillverkad med omsorg av högkvalitativa material.
Färg

Gul, Svart

Matériau

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Prinsessan Anna klänning för flickor

Den här maskeradklänningen Prinsessan Anna för flickor är ett sant mästerverk av elegans och förfining.

Inspirerad av den berömda karaktären Anna i den animerade succéfilmen “Snödrottningen”, är denna klänning designad för att få små flickors ögon att gnistra och låta dem leva sina egna magiska äventyr.

Den här klänningen är tillverkad med omsorg i högkvalitativt tyg som kombinerar mjukhet och komfort. Detaljerna är noggrant bearbetade för att troget återge stilen på Annas outfit i filmen.

Tillverkad av högkvalitativt tyg

Prinsessan Annas fantasiklänning för flickor är ett sant mästerverk av elegans och förfining.

Inspirerad av den berömda karaktären Anna från succéfilmen “Snödrottningen” är denna klänning designad för att få små flickors ögon att glittra och låta dem glida in i sin favoritprinsessas skor.

Den här klänningen är tillverkad med omsorg i ett högkvalitativt tyg som ger optimal komfort samtidigt som det är slitstarkt.

Prinsessan Annas fantasiklänning för flickor mot vit bakgrund

Feminint och elegant snitt

Klänningen har en feminin och elegant skärning, med en figursydd överdel prydd med fina blommotiv.

Ärmarna är utsmyckade med volanger i spets, vilket ger en touch av romantik till helheten. Klänningens färger är livfulla och stämmer väl överens med Annas karaktär.

Detaljer i guld kommer från en rad olika färger

Guldfärgade detaljer förhöjer helheten och påminner oss om den kungliga sidan av denna kostym.