Prinsessklänning med rosett i flera moderiktiga färger
Prinsessklänning med rosett
488,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Prinsessklänning med rosett

488,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter en söt prinsessklänning av hög kvalitet? Då ska du inte leta längre än till denna medellånga prinsessklänning med rosettbälte! Den är perfekt för alla små prinsessor som vill känna sig som en riktig prinsessa! Klänningen är tillverkad av stickad bomull av hög kvalitet och finns i tre underbara färger: blå, rosa och röd.
Matière

Coton, maille

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Prinsessklänning med rosett

Prinsessklänningen med rosettbälte är ett sant mästerverk av elegans och förfining.

Designad för kvinnor som vill känna sig som riktiga prinsessor, förkroppsligar denna klänning perfekt den tidlösa charmen hos sagor. Det ger en romantisk och feminin ton till ensemblen och skapar en subtil kontrast till klänningens nykterhet.

Söt klänning

Den här söta klänningen kommer att få din lilla flicka att känna sig som ceremonins Belle! Klänningen har ett rosettbälte för att göra looken komplett. Beställ idag och låt din lilla flicka känna sig som en riktig prinsessa!

Prinsessklänning med rosett är ett elegant och sofistikerat plagg som är perfekt för alla speciella tillfällen. Klänningen är designad för att framhäva den feminina figuren och skapa en kunglig look som passar en prinsessa.

Den här klänningen är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk och bekväm att bära, men ändå slitstark och hållbar.

Särskilt evenemang

Den här medellånga prinsessklänningen har ett rosettbälte och är tillverkad av stickad bomull av hög kvalitet. Det är den perfekta utklädnaden för rollspel, fester eller andra speciella evenemang.

Bågen i midjan ger en extra touch av charm till den här redan underbara klänningen. Det framhäver midjan och skapar en smalare, snyggare silhuett

Linningsbandet är också justerbart för att passa alla kroppstyper. Den här klänningen finns i en mängd olika färger, från mjuka pasteller till djärva, ljusa färger.